Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepochopiteľný čin migranta: V najväčšej premávke sa vyrezal von z poľskej dodávky

Cesta von viedla cez rozrezanú plachtu Zobraziť galériu (3)
Cesta von viedla cez rozrezanú plachtu (Zdroj: Foto: You Tube)

LONDÝN - Odvaha migrantov neustupuje. Ďalší z nich sa ozbrojený tajne dostal dovnútra nákladného auta, ktorému počas jazdy na frekventovanej ceste poškodil plachtu chrániacu vozidlo.

V najväčšej dopravnej špičke sa podarilo svedkom natočiť počin imigranta, ktorý sa schovával v návese poľského kamiónu. Ten s nožom rozrezal plachtu a snažil sa vyskočiť von. Zábery sú natočené na úseku cesty A1 Watford medzi Edgware a Mill Hill v severnom Londýne. 
 
Nepochopiteľný čin migranta: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
Jay Baker, 24-ročný sklenár, sledoval drámu z druhého vozidla. "Nemohli sme uveriť tomu, čo sa snaží ten muž urobiť. Myslím, že mal v pláne skočiť do našej dodávky." Na videu je vidieť, ako sa snažili dobehnúť kabínu vodiča, na ktorého kričali: "Kričali sme na vodiča, že má cudzieho chlapa v závese. Vodič asi nehovoril po anglicky, takže nerozumel, čo mu oznamujeme."
 
Autorovi videa sa zdalo, že čierny pasažier sedel na hromade drevených paliet. Prerezal plachtu a chystal sa vyskočiť na cestu. "Ďalej sme kričali na vodiča, ale nedokázali sme získať jeho pozornosť." Nakoniec nákladiak predbehli a posledné, čo videli bolo, že muž vyskočil. Čo sa s ním potom stalo, už nikdy nezistia.
 
Nepochopiteľný čin migranta: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: You Tube)
Nákladné auto patrilo poľskej dopravnej a logistickej firme Rencar. Jay teraz rozmýšľa, aký osud asi postihol dotyčného. "Kto vie, kde je teraz? Možno dostal prácu." Metropolitná polícia uviedla, že nedostala žiadne hlásenie o tomto incidente. 
 

Viac o téme: LondýnNákladné autoMigrant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu