Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

VIDEO, ktoré nikoho nenechá chladným: Slováci autorom hitu, ktorý žne úspechy aj v zahraničí

Simona twerkuje nápoj Zobraziť galériu (2)
Simona twerkuje nápoj (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Asi sa nájde len málokto, koho toto video nechá chladným. Muži určite ocenia hlavnú aktérku a jej schopnosti, no je toho oveľa viac, čo by vás mohlo v súvislosti s týmto klipom zaujímať. A na to sme sa spýtali priamo jeho tvorcov.

Reklama na energetický nápoj pochádza z dielne jednej bratislavskej reklamnej agentúry. Jej riaditeľ nám prezradil zaujímavé informácie zo zákulisia nakrúcania a aj to, ako klip prijala verejnosť. Nedá sa totiž povedať, že by patrila medzi tie "štandardné". 

Na začiatku bolo zaujímavé zadanie od klienta - spojiť hudbu a tanec s energetickým drinkom a priniesť do klubov a barov atrakciu, ktorá nenechá nikoho chladným. A takéto atribúty spĺňa napríklad aktivita menom twerk, ktorá sa stala fenoménom posledných rokov. A tak vznikol Twerk Shaker - mix twerku a prípravy miešaných nápojov v shakeri. "Tento nápad sme mali v agentúrnom šuflíku už viac ako rok, ale až teraz prišlo zadanie ako stvorené pre túto ideu," hovorí Martin Blasko. 

VIDEO, ktoré nikoho nenechá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Hlavnou aktérkou reklamy je česko-slovenská majsterka v twerku, Slovenka Simona Horváthová. Vyzývavo oblečená len v tom najnutnejšom je nakrúcaná pri tom, ako natriasa svojím zadkom v snahe namiešať ten najchutnejší nápoj. A preto je aj prirodzené, že reakcie ľudí sú rôznorodé. "Od samého začiatku sme počítali s tým, že reakcie budú pozitívne aj negatívne. Sme však radi, že naše reklamy nenechávajú ľudí ľahostajnými, a že o nich živo diskutujú," doplnil Blasko s tým, že ho veľmi teší, že sa videu podarilo preraziť aj v zahraničí. Ocenili ho prestížne svetové weby a stalo sa hitom napríklad vo Francúzsku či Lotyššsku.  

Viac o téme: Twerk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu