Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena prežívala horor, keď zistila, prečo ju bolí brucho: Nechutný NÁLEZ v jej vagíne

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Žena zostala zhrozená, keď zistila, čo jej spôsobuje bolesť v podbrušku. Mohla za to guča srsti, ktorú mala vo vagíne. Tá sa vytvorila po tom, ako dovolila svojim mačkám, aby spali v jej posteli. Takže pozor všetci chovatelia, do postele si svojich miláčikov radšej nenoste.

Keď si Michelle Barrowová so snúbencom zaostarali dve mačky, bolo im jasné, že ich srsť sa roznesie všade. Nemala tým ale na mysli svoje intímne partie. Problémy sa objavili vtedy, keď ženu začalo pobolievať brucho. Po zhruba mesiaci sa o tom zmienila svojej gynekologičke. 

Tá si spočiatku myslela, že bolesti spôsobuje vlákno z tampóna, ktoré sa zamotalo do voperovaného vnútromaternicového telieska. Pri kontrole však vo vagíne pacientky našla podivný útvar o veľkosti približne päť centimetrov. Podarilo sa jej ho vytiahnuť von až s pomocou dlhej pinzety a nožníc. 

Žena prežívala horor, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Išlo o chlpatú guľu, ktorá nápadne pripomínala srsť jednej z Barrowovej mačiek, Donuta. Keď to Michelle zbadala, od úžasu onemela. "Nevedela som, čo povedať. Pomyslela som si, "preboha, veď to je chuchvalec mačacej srsti, ktorú som mala mesiac v tele a mala som kvôli nej tie bolesti."

Chlpy sa do jej vagíny zrejme dostali z plachty, na ktorej necháva spať svoje mačky a tá je potom celá od ich srsti. Nalepí sa na penis Michellinho priateľa a keď má dvojica sex, pri ktorom nepoužíva žiadnu ochranu, sa srsť dostane do pošvy ženy. Odkedy Barrowovej chuchvalec vytiahli, už mačky viac nenecháva spať na svojej posteli. 

Žena prežívala horor, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Milujem ich a doteraz som ich nechávala spať s nami. To, že za sebou nechávali chlpy, bola len malá cena za ich zlaté tváričky. Ale odteraz už môžu spávať len na ustlatej posteli prekrytej dekou," povedala pre portál xoJane.com. 

Viac o téme: MačkaBolesť bruchaVagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu