Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pohoda na pláži sa zvrhla na veľkú melu: VIDEO Opaľujúcich sa ľudí vystrašil diviak

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

KARWIA - Aj pri mori, na severe Poľska, sa dá stráviť príjemná dovolenka. Ospalé kúpanie a opaľovanie na pláži v Karwii však cez víkend narušil príchod nezvaného hosťa. Diviak sa najprv vyšpľachotal vo vlnách, ale potom nevedel nájsť cestu von z ohradenej oblasti a útočil na početných návštevníkov. Nezaobišlo sa to bez výkrikov a určite aj zopár zranení, ktoré zver uštedril okolostojacim a odvážlivcom, ktorí sa ho pokúsili vyhnať.

Pokojný deň sa zvrtol na boj o život: VIDEO Turistu v aute takmer zabil rozzúrený zver!

Karwia je poľská dedina na pobreží Baltského mora, ktorá láka v lete najmä svojimi plážami. Víkendovú idylu pri vode však tentokrát narušil kanec, ktorý sem prišiel z blízkeho lesa. Podarilo sa mu nebadane dostať až k vode, ale podobne pokojne už nedokázal odísť.

Pohoda na pláži sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zmätené zvera pobehovalo medzi ľuďmi, čo vyvolalo paniku a výkriky ho určite iba ešte viac podráždili. "Ježiš. Napáda ľudí," počuť na jednom zo záznamov zverejnených na portáli YouTube.

Diviak vrážal do stojacich aj sediacich rekreantov, ktorí padali doslova ako podťatí. Obetiam útoku prišli na pomoc ďalší odvážlivci, ktorým sa aj za cenu zranení napokon podarilo diviaka nasmerovať k východu. Našťastie, viac sa už nevrátil.

Viac o téme: PlážDiviak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu