Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prečo neísť na ženy logikou?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Snažili ste sa niekedy žene logickými argumentmi vysvetliť, prečo ste pre ňu vy ten najvhodnejší? Alebo, že na vás určite musí mať aspoň raz za mesiac čas, že nie je možné, aby sa stále toľko učila? Tiež som chlap a skúšal som ísť na ženy logikou. Nepochodil som. To neznamená, že nerozmýšľajú. Rozmýšľajú, ale svojim spôsobom, inak ako chlapi. Emócie sú veľmi silná zbraň a keď ich dokážete v ženách vyvolávať, už nikdy nebudeš mať núdzu o ich pozornosť. Budete pre ne sakra príťažlivý. A to, myslím, chcete najviac, nemám pravdu?

VEĎ LEN SKÚSTE ÍSŤ NA ŽENY LOGIKOU

Stalo sa vám to už, však? Napríklad, keď mne žena povedala, že nemá čas, vysvetlil som jej, že deň má dvadsaťštyri hodín a nie je možné, aby si na mňa nevedela nájsť obyčajných šesťdesiat minút, keď ju vidím už tri hodiny sedieť na Facebooku a po škole si bola sadnúť a pokecať s kamoškami. Ale som jej naložil, čo? Čo myslíte, dala mi za pravdu? Uvedomila si, že vlastne má priestor na to, aby sa so mnou stretla a ešte v ten deň mi sama navrhla, že by to teda šlo? Prd makový. V tom momente som bol ešte viac vzdialený od stretnutia ako kedykoľvek predtým.

Ďalší príklad, kočka mi povedala, že momentálne si nikoho nehľadá a o týždeň nato sa vyspala s chlapom, ktorého predtým ani nepoznala. Keď som jej to pripomenul, začala sa vyhovárať „Ale vieš, keď...” Nikdy v živote som pri ženách neuspel s logikou a argumentáciou. Tým nechcem povedať, že sú hlúpe alebo nerozmýšľajú. Naopak. Ony sú iba veľmi emocionálne. Emócie potrebujú k životu tak, ako ryba vodu. Veď aká je, preboha, logika v tom, ak žena žije s nejakým alkoholikom, gamblerom, či chlapom, ktorý ju mláti? Vždy za tým hľadajte emócie.

Viac sa dozviete v knihe Príťažlivosť ,ktorá sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk >>

EMÓCIE ROZHODUJÚ

Keď sa ženy dostanú k mojim radám, spočiatku ich odmietajú. Vravia, že je to blbosť a na ne nič také nefunguje. Neskôr vidím tie isté ženy, ako sa ešte v ten deň vyspia s chlapom, ktorého ledva poznali. Nemám im to za zlé, pretože to hodnotia vedome a logicky. Nedáva im to logiku a myslia si, že ony sú iné.

Na druhej strane, je aj množstvo žien, ktoré chápu, ako to celé funguje a moje rady pre chlapov využívajú aj pre seba. Stačí si dosadiť miesto muža ženu, prehodiť perspektívu a presne tie isté pravidlá príťažlivosti platia aj opačne. Niektoré, hlavne uvedomelé a zrelé ženy, si uvedomujú, čo pre ne robím.

Nedávno mi napísala Jana: „Tvoj blog je síce určený mužom, ale priznám sa, že ho čítam veľmi rada. Som ti vďačná, že vychovávaš sebavedomých mužov. Mám 35 rokov a stále som kočka, som tak nejako prirodzene dravá. Teda, nevravím, že chlapov balím, všímajú si ma akosi sami od seba. Až pri čítaní tvojich článkov mi došlo, že to, čo učíš na svojom blogu, mám v sebe asi nastavené, akurát v ženskej podobe.“

Jana ďalej pokračovala: „Málokedy som sa stretla s mužom, ktorý by ma prevyšoval, ktorý by mi imponoval, ale teraz vidím, že potenciál na takéto vyrovnanie síl má v sebe hádam každý, a to je super. Páči sa mi, že vďaka tebe chlapi získavajú hodnotu a tým pádom robia život zaujímavejší aj nám, ženám. Nechcem mužom ubližovať ani ich namotávať, namotajú sa sami a ostávajú v pozícii poníženého služobníčka, ktorý okoktavie, keď sa naňho pozriem, a to je smutné. Som rada, že to meníš. Želám ti ešte väčší úspech v tom, čo robíš, lebo to robíš v konečnom dôsledku vlastne pre ženy :).”

PRESNE AKO VO FILME

Emócie sú to, čo rozhoduje a vďaka čomu sa žena na vás namotá. Bez nich je to príšerná nuda. Predstavte si dvojhodinový film, kde by sa diali samé dobré (alebo zlé) veci. Začalo by vás to nudiť. Presne tak isto je to aj so vzťahmi. Žena potrebuje drámu a emócie, aby ju to stále držalo a zaujímalo, aby pri vás vydržala. Spomínate si na dobrý film, ktorý ste naposledy videli alebo na knihu, ktorú ste čítali? Prečo si naň spomínate?

Pravdepodobne tam boli časti, ktoré vás rozosmiali, no na druhej strane aj také úseky, ktoré vás rozplakali (doteraz si pamätám, ako som smoklil pri Titanicu), časti, kedy ste boli naštvaný, sklamaný a zvedavý, ako to celé skončí, pretože vás film držal v napätí.

Chceli ste viac. Prečo? Pretože tvorca filmu či knihy vo vás systematicky a cielene vyvolával emócie. Oni vedia, ako predávať a ako si vás získať. Nie je to žiadna náhoda. Skvelé knihy a filmy majú takúto emočnú krivku:

Prečo neísť na ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Rovnako je to aj so ženami

Keď chcete, aby ste mali ich pozornosť, potrebujete to spraviť tak, ako režisér hollywoodskeho trháku. Vyvolávať v nich emócie. Ale pozor! Pozitívne, ale aj negatívne. Väčšina chlapov robí tú chybu, že od momentu, ako sa so ženou spoznajú, sú dobrí, milí, zlatí a nechcú spraviť nič zlé, aby náhodou niečo nepokazili a nestratili jej záujem.

Ako však môžu stratiť niečo, čo nikdy ani nemali? Vieš, čo to znamená pre ženu? NUDU! Ak ste veľmi predvídateľný, prestávate ženu baviť. Vždy vie, že jej vyhovieteš, budete súhlasiť, nemáte svoj názor a ani vlastný program. Prístup týchto chlapov vyzerá nasledovne, nekopíruje však krivku filmových a knižných trhákov:

Prečo neísť na ženy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Žena vo svojom živote potrebuje trochu drámy. Ona sa s vami chce občas povadiť, potrebuje tam občasné napätie a situácie, v ktorých s ňou nesúhlasíte. Potrebuje dokonca aj to, aby ste sa jej občas neozvali alebo jej nezavolali, aby ste ju trochu naštvali či dokonca sklamali (ale s mierou). Potrebuje žiarliť na iné ženy vo vašom okolí, pretože čím viac má prekážok, tým viac motýlikov v brušku sa objaví, keď to bude dobré a zažije s vami nádherné a pozitívne okamihy. Negatívne momenty jej dovolia viac si užívať radosť.

… z knihy Príťažlivosť.

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”

NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz skúšali.

NIE je to ani o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Príťažlivosť je totiž tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre vás možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžite, ale pomôže vám aj v tom, aby vás ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby ste boli pre ženy príťažlivý, nepotrebujete mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk >>

V knihe je v 5 častiach do detailov rozoberaný NOVÝ svet, v ktorom sa dnes nachádzame. Sú v nej vyvrátené mnohé mýty, ktorým zvykli muži či ženy veriť.

Celá séria článkov ku knihe Príťažlivosť, v ktorých sa bližšie ponoríte do tajov toho, čo znamená byť príťažlivejším a schopnejším chlapom:

  1. Vykašlite sa konečne na “balenie” žien
  2. Prečo by ste sa mali začať sústrediť na seba a vykašľať sa na ženy?
  3. Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie najprv cez postel
  4. Venovanie pozornosti len jednej žene ako tá najhoršia taktika
  5. Išli ste niekedy na ženu logikou? A ako ste dopadli?

- reklamná správa - 

Viac o téme: Kniha Príťažlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu