Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčina nechtiac odhalila neveru neznámeho: Teraz každý pátra po jeho manželke, toto sú INDÍCIE!

Jenna odhalila neveru neznámeho muža
Jenna odhalila neveru neznámeho muža (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Mladá Britka si náhodou vypočula konverzáciu muža a jeho milenky a rozhodla sa, že o tom poinformuje jeho zákonitú polovičku. A to tak, že po nej prostredníctvom odvážneho statusu začala pátrať na Facebooku. Existuje tak veľká šanca, že sa o nevere dozvie už čoskoro.

Keď stojíte v rade, je ťažké nepočuť, o čom sa rozprávajú ľudia pred či za vami. Jenna Jane Huntová si takto vypočula konverzáciu, z ktorej vyplynulo, že ju viedli milenci, ktorí spolu prežívajú aférku. Veľmi ju to nazlostilo a v snahe zahanbiť neverníka sa so všetkým zdôverila na sociálnej sieti Facebook. 

Dievčina nechtiac odhalila neveru
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Vo verejnej výzve sa obracia na podvádzanú manželku a píše: "Ak sa váš manžel volá Neil, išiel dnes ráno do práce v nevyžehlenej košeli a vy v sobotu letíte na Cyprus...Momentálne stojí v rade na benzínovej pumpe v Huddersfielde a kupuje si kávu s tromi lyžičkami cukru spolu s "pani Smithovou". Plánuje s ňou stráviť túto noc v hoteli siete Premier Inn neďaleko mesta Brighouse. Vám ale povie, že pracuje v Yorku a nestihne prísť domov. Prajem pekný deň pani Nielová, kúpte si víno!"

Jennin status doteraz zdieľalo už zhruba 26-tisíc užívateľov, ktorí chcú, aby sa Neilova žena dozvedela, že jej manžel nasadil parohy. "Poďme chytiť toho bastarda, dúfam, že dostane to, čo mu patrí. Veľa šťastia, žena," píše jedna užívateľka. Vzhľadom na to, že post sa rýchlo šíri internetom, je možné, že Nielova manželka zistí nepeknú pravdu už čoskoro. Neil, zrejme budeš mať čo vysvetľovať. 

Viac o téme: FacebookNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu