Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladíci naliali do bazéna 5600 litrov Coly: VIDEO bláznivého kúpeľa a zničenia drahého drona

Dokonalý pôžitok. Zobraziť galériu (2)
Dokonalý pôžitok. (Zdroj: youtube/techrax)

KYJEV/BRATISLAVA - TechRax je kanál na sieti YouTube, ktorý sa zameriava na testovanie pevnosti a odolnosti mobilných telefónov či ďalších technologických zariadení. V roku 2009 ho založil Ukrajinec Taras Maksimuk a odvtedy sa dostal do povedomia miliónov divákov. V najnovšom videu si internetoví užívatelia môžu pozrieť, ako dopadne dron po "zaplávaní si" v bazéne s vyše 5600 litrami Coca-Coly.

Muž na VIDEU nezvládol svoju finančnú situáciu: Pri výbere peňazí sa po...!

Podnikavý mladík naplnil bazén obsahom z tisícov fliaš tohto bublinkového sladeného nápoja, pridal za vedro cukríkov Mentos, 90 kilogramov ľadu, aby bola teplota kúpeľa v horúcich dňoch príjemnejšia, a napokon nechal svojho kamaráta Ryana, aby si v tomto kokteile zaplával.

Pokým Ryan si nový zážitok doslova užíval a s radosťou do bazéna plného Coca-Coly skončil, testovaný dron DJI Phantom 4 toľko šťastia nemal. Po tom, čo ho nechali zosadnúť do lepkavej tekutiny, jednoducho prestal fungovať.

Mladíci naliali do bazéna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/techrax)

"Ryan zostal v bazéne zhruba 20 minút a nezaznamenal žiadne významné zmeny na jeho koži, vlasoch, alebo inde, okrem pocitu lepkavosti," uviedol Maksimuk pre The Huffington Post. "Ale povedal, že mal dojem veľmi hladkej pokožky v bazéne."

Dvor, na ktorom bola scéna natáčaná, však postihol horší osud. Cola vyliata do trávy a dôkladne umytá vodou aj týždeň po likvidácii hrozne zapácha, dodal Maksimuk.

Viac o téme: Coca-ColaDron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu