Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Výroba vrchného oblečenia na vysokej úrovni!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

Spoločnosť Nyírség-Mode Kft. vyvíjajúca svoju činnosť v Maďarsku už viac, ako desať rokov ponúka svoje služby firmám hľadajúcim kvalitné výrobky.

Spoločnosť Nyírség-Mode Kft. bola založená v roku 2002. Jej hlavnou činnosťou je výroba vrchného oblečenia na objednávku a aj na vlastné účely. V rámci tohto sa zaoberá predovšetkým výrobou dámskeho oblečenia, t.j. v sortimente sa nachádzajú blúzky, šaty, nohavice, top, sukne. Výroba prebieha v prevádzke v Tiszavasvári, v severovýchodnej časti Maďarska. Závod predstavuje výrobnú jednotku dobre vybavenú modernými špeciálnymi strojmi, ktoré umožňujú realizáciu zložitých technológií a prácu s najjemnejšími materiálmi.

Spoločnosť venuje osobitnú pozornosť humánnym zdrojom, odborne vzdelaní pracovníci sú schopní pracovať samostatne a kvalitatívne na najvyššej úrovni. Vzdelávanie prebieha neustále, čo je zárukou udržiavania vysokej kvality výrobkov. Pri vykonávaní svojej činnosti v plnej miere spľňajú požiadavky zákazníkov, kvalitne pracujú a vždy dodržiavajú stanovené termíny. Pracovné postupy maximálne zahrňujú jednotlivé fázy od návrhov do prípravy strihov a od výroby až do balenia tovaru.

K hlavným službám patrí:

Navrhovanie a plánovanie

K realizácii predstáv ponúkajú pomoc už vo fáze plánovania. Vypracovanie návrhov a strihov sa uskutočňuje prostredníctvom najmodernejších zariadení, aby bol konečný výrobok dokonalý.

Strihanie

Pri strihaní sa venuje osobitná pozornosť čo najúčinnejšiemu využitiu používaných materiálov. Tomuto napomáhajú nielen stroje, ale aj skúsenosti pracovníkov.

Šitie

Náš strojový park je moderný a pravidelne udržiavaný. Okrem základných strojov máme k dispozícii početné špeciálne stroje, ktoré umožňujú realizáciu aj iných rôznych výrobných technológií.

Vďaka spoľahlivej kvalite – ktorú Nyírség-Mode Kft. predstavuje – dostala spoločnosť v predchádzajúcich 14 rokoch objednávky od viacerých medzinárodne známych módnych ateliérov, spomedzi ktorých možno spomenúť: Stella McCartney, Balenciaga, Moschino, Valentino.

Spoločnosť sa snaží o vytváranie kontaktov založených na spokojnosti oboch strán a vďaka takémuto obchodnému postoju voči svojim zákazníkom došlo k vytvoreniu úspešných a dlhodobých partnerských vzťahov. Veľkú pozornosť venuje rozvoju exportu a v súvislosti s tým sa neprestajne zaoberá aj rozvojom zdrojov.

Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke spoločnosti: www.nyirsegmode.hu

 - reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu