Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

K Brexitu a Európskej únii sa vyjadril aj slávny magnát: Na VIDEU ukázal dve slovenské mestá!

Spoznávate centrum známeho slovenského mesta? Zobraziť galériu (3)
Spoznávate centrum známeho slovenského mesta? (Zdroj: Youtube/Richard Branson)

LONDÝN - K rozhodovaniu Britov o vystúpení z Európskej únie sa vyjadril aj známy britský miliardár sir Richard Branson. Na otázku, či by mala Británia ostať v EÚ, má jednoznačnú odpoveď. Jeho najnovšie video zachytáva rozmanitosť európskych krajín a až trikrát sa na ňom objavilo Slovensko. Dokážete si všimnúť, ktoré dve slovenské mestá sú na videu zachytené?

Richard Branson zotrvanie Veľkej Británie v Európskej únii podporuje. Briti by podľa neho mali zvážiť všetko, čo sa spájajú s vystúpením z EÚ, pretože vytvára podmienky pre obchodovanie medzi krajinami, vznik nových pracovných miest a pohyb ekonomiky. EÚ je podľa neho kolískou mieru, prosperity a bezpečnosti.

Británia dnes rozhoduje o osude Európy: Ale pozrite si TOP 10 vecí, ktoré nám dala!

Ak by Briti zistili, že urobili zlé rozhodnutie, následky by sa mohli prejaviť v podobe nenapraviteľných škôd nielen v Británii, ale v celej Európe. Svet čelí mnohým globálnym hrozbám, napríklad zmenám klímy, finančnej kríze a konfliktom, ktoré je lepšie riešiť spoločne. „Veľká Británia bola vždy synonymom pre demokraciu, súcit, spravodlivosť a začlenenie,“ vyzdvihol Branson.

K Brexitu a Európskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Richard Branson)

Na videu, v ktorom prezentoval Európu pred Britmi, sa mihli aj dve slovenské mestá – Nitra a Bratislava. Pozornejší diváci si môžu všimnúť zábery jednej z ulíc nitrianskeho centra. Neskôr nasledovali dva zábery z Bratislavy – kapucínsky Kostol svätého Štefana a dunajská panoráma mesta s Bratislavským hradom uprostred. 

K Brexitu a Európskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Richard Branson)

Viac o téme: Richard Branson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu