Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký milostný prieskum rozlúštil odvekú hádanku: Sú v posteli lepšie blondíny alebo brunety?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

LONDÝN - Aktéri prieskumu tvrdia, že poznajú odpoveď, ktorá trápi mužov aj ženy odnepamäti. Ľudia sa im zdôverili s rôznymi intímnymi detailmi a oni ich preložili do jazyka štatistiky. Vyzerá to tak, že skúsenosti hovoria v neprospech najväčších neverníc.

Lepšie milenky sú podľa prieskumu brunetky, kým blondínky sú v posteli zábavnejšie. Brunetky majú jednoducho viac odvahy a sexuálnej nenásytnosti, myslí si viac ako 50 percent opýtaných, ktorí hlasovali za brunety. Výsledky potvrdili muži aj ženy. Blondínky si prednostne do postele vyberá len 16 percent z nich, čiernovlasých partnerov 12 percent a ryšavých 9 percent.

Čudesný zážitok Bratislavčanky (47) pri sexe: Milovala som sa s priateľom a TOTO zo mňa vypadlo!

Prieskum robila stránka IllicitEncounters.com a zapojila 1000 dobrovoľníkov. Blondínky podľa mužov síce nie sú práve najlepšie v posteli, ale ak ide o podvádzanie, jednoznačne vedú prím. Zhruba 54 percent opýtaných si myslí, že blondínky sú najväčšie nevernice. Potom nesledovali brunetky (26 percent), tmavovlásky (12 percent) a ryšavky (8 percent).

Peniaze nerozhodujú

Až 91 percent ľudí si myslí, že zmysel pre humor je dôležitou súčasťou milostných hier. Približne 24 percent žien je schopných milovať sa s mužom, ktorý ich nepriťahuje. Ženy (75 percent) prekvapili aj v tom, že ich najlepším milencom bol údajne príšerný tanečník.

Väčšina ľudí sa podľa prieskumu neriadi príjmom partnera – to platí pre 64 percent opýtaných, ale približne štvrtina sa priklonila k názoru, že partnera posudzuje aj na základe tohto faktoru. Len 4 percentá opýtaných si myslia, že peniaze môžu vytvárať pocit náklonnosti. A napokon, muži v prieskume priznali aj dávno tušenú pravdu – na sex myslí silnejšie pohlavie niekoľkokrát denne (59 percent) oproti 45 percentám žien.

Veľký milostný prieskum rozlúštil
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: PrieskumMilenciBlondíny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu