Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Dominika Cibulková: Môj doping? Slnko!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Galderma)

Svetoznáma tenisová hviezda vyšla s kožou na trh – priznala doping! Fanúšikovia sympatickej Dominiky Cibulkovej si však môžu vydýchnuť, tenistka o svoje ceny nepríde. Jej „drogou“ nie je žiadna zapovedaná látka. Energiu čerpá prirodzenejšie, zo slnka.

Nie je žiadne tajomstvo, že Dominika je doma nielen na tenisových kurtoch, ale aj v exotických, slnkom zaliatych destináciách, kde rada trávi voľný čas a dobíja stratené energetické zásoby po boku priateľa Michala a s napínavou knihou v ruke. Blondínka, ktorú by sme si sotva vedeli predstaviť bez jej charakteristického zlatistého opálenia, však nezabúda na to, že slnko dokáže aj veľmi ľahko ublížiť, ak podceníme prevenciu. Populárna športovkyňa prezradila, že či už sa balí na ďalší športový turnaj alebo na výlet k moru, bez kvalitného opaľovacieho krému z domu neodíde.

Starostlivosť o kožu je pre profesionálnu hráčku tenisu dvojnásobne dôležitá, veď teplota na kurtoch dosahuje hodnoty, s akými majú aj trénované a na extrémne podmienky zvyknuté telá problém. „Väčšia časť turnajov prebieha v slnečných destináciách,“ vysvetľuje Dominika. „Niektoré z nich, napríklad Australian Open, sú v tomto smere poriadny zaberák, až extrém! Pri hre musíme znášať aj štyridsiatky,“ približuje tienistú stránku brandže a dodáva, že sama zažila prípady, keď jej protihráčky sparné prostredie fyzicky nezvládli a odpadli od vyčerpania. Dominika preto nič nenecháva na náhodu a ak by ste si mysleli, že po rokoch zvyku dnes nad slnečnou ochranou už len blahosklonne mávne rukou, opak je pravdou.

„O svoju kožu sa starám naozaj príkladne. Každý deň, ak trénujeme vonku, si natieram tvár a dekolt aspoň tridsiatkou,“ hovorí a pridáva overený osobný tip: „Odporúčam krém na opaľovanie Daylong Sensitive SPF 30 gel-spray, pretože je to niečo, čo sama využívam a som s ním maximálne spokojná. Moja tvár a koža sú nadmerne vystavené slnku – omnoho viac, ako je to u iných ľudí. A ak to pomáha mne, pomôže to aj vám.“

Dominika Cibulková: Môj doping?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Galderma)

Dominika, tak ako väčšina žien, zápasí s nadmerným potením a veru nie iba pri plnom nasadení s tenisovou raketou. V letnej kozmetickej výbave aj kvôli tomu preferuje vodeodolnú slnečnú ochranu, čo znesie nápor kvapiek potu či pretretie uterákom bez zníženia účinku. „Krém, ktorý momentálne používam, sa ani pri maximálnej záťaži nezmýva z tváre,“ pochvaľuje si tenistka. Vyskúšajte jej tip na vlastnej koži a vezmite si zo slnka len to najlepšie! Slnečnú starostlivosť značky Daylong kúpite v každej dobrej lekárni alebo na webe www.daylong.sk v sekcii eshop.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu