Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO Dráma pri nákupnom centre: Opravár spadol do eskalátora pred šokovanými ľuďmi

Otrasný pohľad Zobraziť galériu (2)
Otrasný pohľad (Zdroj: profimedia.sk)

PEKING - Nemenovaný pracovník v Číne utrpel v nedeľu rozsiahle zranenia po páde do pohybujúceho sa eskalátora, ktorý bol práve v procese opravy. Ako zázrakom ho však strojové zariadenie nerozdrvilo, hoci v ňom zostal zakliesnený a von mu trčala spočiatku iba hlava.

VIDEO Sekundy hrôzy v nákupnom centre: Dievčatko (5) sa hralo pri eskalátore, nasledoval pád

Muž podľa miestnych médií opravoval zriadenie v meste Chongqing na juhozápade Číny, keď nešťastnou náhodou spadol do eskalátora, ktorý zatiaľ z neznámych príčin náhle začal fungovať. Pravdepodobne ho nesprávne odpojil od elektriny.

Pracovníka nasalo do pohyblivých častí, ale pohyblivé schody vypli skôr, ako mohlo prísť k fatálnej tragédii. Privolaní hasiči vyťahovali Číňana zvnútra stroja za prizerania sa stoviek vydesených okoloidúcich, ktorí sa tu zhromaždili, aby zistili, ako dráma dopadne.

VIDEO Dráma pri nákupnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tým, ktorí sa obávali najhoršieho, sa napokon uľavilo, pretože hoci bol muž ťažko zranený a rýchlo strácal vedomie, z eskalátora sa ho hasičom podarilo dostať živého a bol urýchlene prevezený do nemocnice. Momentálne leží na traumatologickom oddelení a jeho stav nie je známy. Teraz je na vyšetrovateľoch, aby určili príčinu nehody.

VIDEO Dráma pri nákupnom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Strach z eskalátorov v Číne spustil vlani v lete prípad, kedy sa žena prepadla cez uvoľnený panel až do strojového zariadenia, ktoré ju rozdrvilo. Podobných nehôd sa odvtedy objavilo viac.

Viac o téme: Eskalátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu