Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO tragédie pri Šali: Vodiča Mariána (†44) na rovnej ceste privalil domiešavač

tragédia pri Šali Zobraziť galériu (2)
tragédia pri Šali (Zdroj: Foto: polícia)

ŠAĽA - Vážna dopravná nehoda sa stala včera na ceste medzi Šoporňou a Dlhou nad Váhom. Marián (†44) na domiešavači zišiel z cesty do priekopy, to sa mu, žiaľ, stalo osudným.

Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková, tragédia sa stala včera krátko pred pol štvrtou popoludní. Marián na domiešavači Mercedes Benz Acros dostal balans, následne šmyk a prešiel do protismeru, kde sa prevrátil. Nešťastie sa stalo na rovnom úseku cesty.

Tragédia sa stala tak, že najprv s pravou stranou vozidla prešiel na pravú nespevnenú krajnicu. Auto sa usiloval vyrovnať a vrátil sa na vozovku, kde ale dostal šmyk a prevrátil sa na ľavú stranu. Následne šmykom prešiel do priekopy, kde sa prevrátil.

FOTO tragédie pri Šali:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO tragédie pri Šali:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na mieste zasahovali do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. Aj napriek ich úpenlivej snahe sa muža nepodarilo zachrániť. "Muž utrpel drvivé poranenia celého tela, ktoré boli nezlúčiteľné so život," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. "Prípadná prítomnosť alkoholu v jeho krvi bude známa po pitve," doplnila Čuháková. 


Prečítajte si aj:

Obrovská tragédia v lese: Muža (†36) privalil nákladiak, nemal šancu prežiť


Na domiešavači vznikla škoda za asi 115 tisíc eur. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť presnú príčinu tejto tragédie. Okolnosti a mieru zavinenia nehody vyšetrujú šalianski dopravní policajti ako prečin usmrtenia. 

Viac o téme: NehodaTragédiaŠaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu