Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veľká láska či podvod? Zamilovanej Švajčiarke (71) zatrhol súd svadbu s Tunisanom (21)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VAUD - Prababička (71) zo švajčiarskeho kantónu Vaud práve prežíva ťažké chvíle. Tamojší súd zamietol jej žiadosť na sobáš s mladučkým Tunisanom (21), ktorého spoznala cez internet, pretože je presvedčený, že ju chce len využiť a získať občianstvo. Dvojica je z tohto rozhodnutia zúfalá, lebo medzi nimi vraj vládne skutočná láska.

Stará mama (56) prežíva najlepšie sexuálne roky svojho života: Vďaka zajačikom z internetu

Po uši zamilovaná dôchodkyňa sa portálu 20min.ch zverila, že mladíka stretla v internetovej chatovacej miestnosti, keď mal iba 18 rokov. Po trojročnom on-line vzťahu odletela vlani v auguste do Tuniska, aby sa konečne videli aj osobne. Následne o päť dní podala žiadosť na švajčiarske veľvyslanectvo v Tunise, pretože sa chceli vziať.

"Hneď sme sa spoznali, keď sme sa stretli na letisku. Ale nemohol ma pobozkať, pretože tu to nie je povolené. Vzal ma do domu 250 km od Tunisu, kde jeho rodina žije z predaja kôz a oviec. Nechcel, aby som odišla a ja som sa nechcela vrátiť do Švajčiarska," uviedla bývalá sekretárka.

"Nemôžem žiť bez neho. Obaja máme radi rap a vychádzky do prírody. Máme rovnaké záujmy. Chcem si ho vziať," tvrdí nešťastná žena. Jej snúbenec z Tuniska sa po rozhodnutí súdu vyjadril: "Som veľmi sklamaný. Vekový rozdiel nie je problém pre mňa, pretože nechcem mať deti. Milujem ju a chcem s ňou žiť".

Podľa súdu by toto manželstvo bolo podvod a muž sa snaží iba zneužiť emócie zaľúbenej ženy na to, aby mohol emigrovať do Švajčiarska.

Viac o téme: SvadbaZákazSúd ŠvajčiarskoTunisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu