Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Epický LIST učiteľa, ktorý zastupoval kolegu: Toto všetko som zažil v triede, dávam výpoveď!

Zážitky z celého dňa na kuse papiera
Zážitky z celého dňa na kuse papiera (Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Byť zastupujúcim učiteľom môže byť niekedy poriadna drina. Ste totiž v triede plnej detí, ktoré nepoznáte a vďaka ktorým sa ocitnete v dosiaľ nepoznaných situáciách. No a keď všetko zdokumentujete, zrodí sa virál, ktorý sa objavil na sociálnej sieti Reddit.

Zvládnuť triedu plnú neposlušných žiakov a prinútiť ich, aby vás rešpekovali, je poriadne náročná práca. Viac o nej prezradil učiteľ, ktorý zastupoval svojho kolegu. Na jeho žiadosť napísal správu, v ktorej spomína všetko, čo počas vyučovania s deťmi zažil. Výsledný príbeh obsahuje rozliate mlieko, falošné prdy aj divoké tanečky. 

Epický LIST učiteľa, ktorý
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

8,30 hod

"Jackson neustále vykrikuje "arašidy", Janelle rozliala mlieko a rozsypala ovocné cukríky, všetci sa rehocú, pomaly z toho explodujú. Bojím sa o ich zdravie. 

9,15 hod

"Dylan v rohu zorganizoval tanečnú párty. Najprv tancovali len chlapci, ale po tom, ako sa pridala Geneva, sa zapojila polovica triedy."

10,00 hod

"Polhodinu sa v triede ozývali prdy. Začalo to skutočným prdom, myslím, že to bol Hugo. Teraz sa hádajú, ktorý z predstieraných prdov by zapáchal viac. Nastal čas pre špeciálne prdy."

13,00 hod

"Decibely v triede dosiahli nezdravú úroveň. Z pastelky som si vyrobil provizórne štuple do uší. Prosím, nech toto prežijem."

14,00 hod

"Koniec sa blíži. Povedal som žiakom, že majú voľný program. Bolo to, akokeby tu vybuchla bomba."

15,00 hod

"Konečne sú preč. Druhú polku dňa strávim písaním mojej výpovede." 

Viac o téme: UčiteľVirál
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu