Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž si odsekol penis priamo v reštaurácii

LONDÝN - Návštevníkov londýnskej reštaurácie dnes šokoval muž, ktorý vtrhol do podniku a odsekol si vlastný penis. Neobvyklá udalosť sa odohrala v pobočke známej talianskej pizzerie v turistickej štvrti Londýna.

"Ten človek pribehol do kuchyne, kde ukradol masívny nôž a začal sa nim oháňať. Keď vyskočil na stôl a stiahol si nohavice, v podniku nastala panika. A potom si odsekol penis. Nemohol som tomu uveriť," uviedol jeden z hostí Stuart McMahon.

Polícia muža vo veku medzi tridsať až štyridsať rokov previezla do nemocnice v južnej časti Londýna. Muž si spôsobil na tele viacero poranení. Reštauračný personál mu zabránil vstúpiť do jednej kuchyne, podarilo sa mu však vbehnúť do druhej. Podľa policajnej správy následne vzal do rúk kuchynský nôž a začal sa ním rezať na zápästiach a v oblasti rozkroku. Následne sa vrátil do priestoru pre hostí, pričom si neustále ďalej rezal telo.

Celý incident sa odohral v priebehu niekoľkých sekúnd, mnohí hostia a personál ostali v šokovanom stave. Všetko ukončila privolaná policajná hliadka, ktorá o niekoľko minút dorazila do reštaurácie a muža zaistila. Okrem muža, ktorý si odsekol penis, nikto neutrpel žiadne zranenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu