Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Koniec sveta? Obyvatelia mestečka zažili chvíle paniky, obloha sa sfarbila na krvavo červeno

Obloha bola celá červená. Zobraziť galériu (2)
Obloha bola celá červená. (Zdroj: youTube/elblog)

SALVADOR - Záhadná ohnivá guľa, ktorá sfarbila oblohu na krvavo červeno, spôsobila paniku, že svet sa čoskoro skončí. Obyvatelia mesta Chalchuapa v juhoamerickom Salvadore sa obávali, že sa na nich chystá udrieť obrí meteorit. Snímky zo záhadného javu sa okamžite rozšírili na internete a zverejnil ich aj tamojší spravodajský server El Blog.

Muž predvídal skazu Titanicu: Deväť katastrofických predpovedí prorokov, ktoré sa naplnili

Portál tvrdí, že ľudia odchádzajúci z kostola Horem-Ebenezer, zbadali na oblohe "veľkú červenú loptu", ktorá po niekoľkých sekundách zmizla. "Podľa získaných informácií niekoľko ľudí pri odchode z bohoslužby v kostole Horem-Ebenezer uvidelo obriu červenú guľu na oblohe, ktorá svietila len pár sekúnd a zmizla, na oblohe zanechala červenú farbu," uviedol Gabe Hash.

Koniec sveta? Obyvatelia mestečka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youTube/elblog)

Medzi obyvateľmi sa okamžite rozšírila panika, ktorú umocnila séria nedávnych veľkých zemetrasení v Japonsku a Ekvádore, kde prišli o životy stovky ľudí. Okrem toho existujú predpovede, že ďalšie zemetrasenia by mohli udrieť aj cez víkend.

Niektorí naznačujú, že by mohlo ísť o znamenie z nebies, že sa blíži apokalypsa po tom, čo sa minulý rok v septembri objavil Krvavý Mesiac, ktorý mal predznamenávať začiatok konca sveta. Málokto však, našťastie, takýmto nevedeckým "odhadom" verí.

Viac o téme: PanikaKonic sveta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu