Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

NASA vraj kryje existenciu mimozemšťanov: Ďalšie UFO pri ISS, live kamera sa náhle vypla

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/secureteam10)

WASHINGTON - Konšpirační teoretici sú nadšení z možnosti pozorovania vesmíru prostredníctvom prenosu vysielaného z Medzinárodnej vesmírnej stanice, ktorý im poskytuje naozaj bohatý materiál na ich špekulácie o existencii života mimo Zeme. Podľa nich však NASA s týmito zábermi manipuluje, pretože opäť došlo k tomu, že keď sa na kamere zjavil zvláštny objekt v tvare U, zrazu stream prestal fungovať. Tvrdia, že to NASA urobila naschvál po tom, čo sa UFO príliš priblížilo k ISS.

Je pri Guantáname obrovská podmorská základňa UFO? Mariňák prehovoril o čudných udalostiach!

Lovec UFO Tyler Glockner zachytené zábery nahral na kanál secureteam10 na YouTube a uviedol, že keď si pustíte tieto pasáže zrýchlene, vyzerá to, že objekt mení svoju polohu. "Je to určite ďalší zaujímavý objav, po ktorom NASA hneď odrezala prenos. Majú svoje ruky na vypínači. Viem, že sledujú tieto prenosy, ale niekedy nie sú dostatočne rýchli a UFO sa objaví. Venujem sa tomuto vysielaniu už roky a jediný čas, kedy má tendenciu sa prerušiť, je vtedy, keď sa objaví UFO," tvrdí "odborník".

NASA vraj kryje existenciu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/secureteam10)

Tyler hovorí, že živý prenos z ISS sa stopol aj v roku 2014, kedy nad stanicou videli vznášať sa veľký žltý kotúč. Najnovšie pozorovanie pochádza od Jadona Beesona (20), ktorý si všimol objekt s namodralým odtieňom. "Bol to kovový predmet, vyzeral ako Millenium Falcon z Hviezdnych vojen alebo niečo z Blízkeho stretnutia tretieho druhu," povedal pre Mail Online. "Myslel som, že to bolo veľmi čudné," uviedol a dodal, že snímku zo svojho pozorovania poslal aj do NASA. Hovorca však v reakcii objasnil, že by to mohol byť odraz z okna stanice, prípadne svetlo zo Zeme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu