Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nina (50) vyskúšala kvôli otehotneniu aj nemožné: Toto si dokázala strčiť do pošvy!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Nina Evansová (50) z Londýna veľmi túžila po ďalšom dieťati, ale jej diagnóza a vek jej v tomto veľmi nepriali. Keď mala 40 rokov, lekári jej oznámili, že má v maternici viaceré myómy a bude potrebovať hysterektómiu. Ona však nestratila nádej a dala sa na terapiu pijavicami, ktorej podľa vlastných slov vďačí za zdravého synčeka aj silnejšie orgazmy.

VIDEO Tak toto ste ešte červa robiť nevideli: Bŕŕŕ, zábery ako z hororu!

Nina zúfalo túžila byť opäť matkou po tom, čo sa druhýkrát vydala. Svoje prvé dieťa porodila ako 28-ročná a ešte sa necítila byť stará na to, aby nemohla vychovávať aj ďalšieho drobca. A tak napriek nepriaznivým správam lekárov dala šancu alternatívnej metóde. "Vybrala som si pijavice, pretože som sa narodila v Litve a tam sa terapia pijavicami používa na celý rad chorôb. Sú považované za všeobecný liek na všetko, a ja som už z predošlej skúsenosti vedela, že dodávajú energiu a mladistvý vzhľad," uviedla pre portál thesun.co.uk žena, ktorá nedá na pijavice dopustiť.

Stačilo osem mesiacov takejto terapie a Nina bola prekvapená, keď sa jej podarilo v 45 rokoch otehotnieť. Už po jednom mesiace mala lepšiu pleť a pijavice jej dokonca vraj pomohli znížiť prítok krvi do myómu. Vedľajším efektom boli podľa nej aj dlhotrvajúce orgazmy, najlepšie, aké zažila a neskôr jej červy pomohli zvýšiť aj produkciu materského mlieka.

Pijavice sú liečivé, pomôžu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Priebeh tejto terapie však musí byť pre mnohých naozaj zvláštny, ba až nechutný. Terapeut jej totiž vkladal pijavice priamo do pošvy, až k vnútornej strane krčka maternice. Po pol hodine sa červy odpojili, desaťnásobne väčšie oproti tomu, keď ich tam vložili.

Už po siedmich dňoch si Nina všimla rozdiel a cítila sa oveľa lepšie. Nikto sa okrem toho podľa nej nemusí báť, že by sa tam pijavice nejako zakliesnili, vždy ich spočítajú, keď idú dnu, aj von. Po ďalších piatich sedeniach v Rusku dostala svoje vlastné pijavice a pokračovala v liečbe doma.

Jej syn Noel teraz už oslavuje šieste narodeniny a aj pri jeho pôrode mala kvôli zmierňovaniu bolesti umiestnené pijavice na chrbte. Londýnčanka sa nebráni ani myšlienke na tretie dieťa.

Viac o téme: PijavicaNina Evansová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu