Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Znepokojená matka kúpila synovi, ktorý má ísť na rande, kondóm: Má to jednu chybičku krásy

Odkaz sa objavil na stránke Imgur
Odkaz sa objavil na stránke Imgur (Zdroj: imgur)

BRATISLAVA - Len chcela pomôcť svojmu synovi chudáčikovi, ale užívatelia sociálnych sietí jej to dali poriadne vyžrať. Môže za to jeden malý, ale rozhodujúci detail na odkaze, ktorý napísala. Tak schválne, všimli ste si ho?

Na prvý pohľad to vyzerá ako klasický odkaz od rodičov, na ktorom svojmu dieťaťu píšu o tom, že večera je v rúre alebo že zabudli vyvenčiť psa. No pravda je taká, že na tento kus listu pripla istá veľmi starostlivá matka kondóm určený svojmu synovi, ktorý ide na rande a ona sa bojí, že bude mať nechránený sex. "Syn môj, viem, že už si veľký a ja som na teba hrdá. Keď k nám dnes príde Ashley a veci sa vyvinú tak, ako predpokladám, chráň sa!  Použi toto! P.S. Tvoja večera je v chladničke zlatko. S láskou mama."

View post on imgur.com

Asi si pomyslíte, že je trochu zvláštne, ale zrejme sú si dosť blízki a ani téma sex nie je pre nich žiadne tabu. Užívatelia ale viac než samotný prezervatív riešili to, akým spôsobom ho žena pripla k odkazu. V strede ho totiž prepichla pripináčikom, čím ho de facto znefunkčnila.

Mladík našiel stratený iPhone: Na obrazovke svietil ten najvtipnejší odkaz, aký ste čítali 

Ako poznamenal jeden užívateľ Redditu, možno to urobila schválne, pretože chce vnúčatá a dúfa, že jej syn si nevšimne, že kondóm je vlastne nepoužiteľný. No, aspoň že mu nechala jedlo v chladničke...

Viac o téme: SexOdkazKondóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu