Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Nelegálne praktiky nebankoviek: Nedajte sa oklamať!

Zobraziť galériu (2)

Aj vy ste sa nevedomky zamotali s nebankovou spoločnosťou a dennodenne dostávate upomienky, ktorých suma prekračuje desaťnásobky požičanej sumy? Nenechajte sa vtiahnuť do rúk podvodníkov a úžerníkov! Existuje spravodlivé a zákonom právne správne riešenie.

Ak si potrebujete rýchlo požičať peniaze, najjednoduchším riešením je sa obrátiť na nebankovú spoločnosť. Bez množstva otázok a bez podloženia príjmu či majetku máte do pár hodín peniaze na účte. Potom však príde prvá upomienka, prvý vymáhač či exekútor...

Najrýchlejšie rastú dlhy

Za pár desiatok eur sa zadlžíte na dlhé roky. Väčšina ľudí však nevráti nebankovkám ani jeden cent. Ako je potom možné, že tieto spoločnosti stále fungujú a prosperujú?  Jednoducho – tieto spoločnosti si nastavili podmienky tak, aby zarobili aj v prípade, že veľké percento ľudí pôžičku nakoniec nezaplatí.

Dokonca na týchto „štedrých“ pôžičkách aj zarobia. Svoje o tom vedia hlavne niektoré nebankové spoločnosti, ktoré postupovali a uzatvárali zmluvy nezákonne. 

Protizákonné zmluvy a praktiky

Podľa spoločnosti Nebuďdlžník, s.r.o., ktorá sa tejto problematike venuje, ide o zmluvy bežných bezúčelových pôžičiek, úverov alebo financovania nákupu automobilov: „Najvýraznejšie je nezákonnosť (vzhľadom na právnu úpravu) možné pozorovať v zmluvách počínajúc rokom 2007.”

Zbavte sa dlhov

Nie každý rozumie zákonom a právnej úprave. Vyhrabať sa z kopy upomienok, keď vám na dvere klope exekútor môže byť viac ako náročné. Zbaviť dlhov sa môžete dvoma spôsobmi:

  1. Znížením alebo zamietnutím dlhu
  2. Vypracovaním splátkového kalendára

Nebuďdlžník, s.r.o. vám pomôže a práve poradí, ako sa zbaviť dlhov bez toho, aby ste prišli o tisícky eur:

„Ak zmluva bola uzatvorená nezákonne, potom v dôsledku toho niekedy dlžník nemusí uhradiť nič iné ako istinu (teda pôžička je bezúročná a bez poplatkov – reálne sa teda znižuje celková suma na vyplatenie o desiatky percent). Ak už pôžička bola vyplatená (celá alebo jej veľká časť), nastupuje povinnosť nebankovej spoločnosti časť prijatých peňazí vrátiť späť na účet klienta (a to aj v prípade, ak k zaplateniu prišlo už roky dozadu).”

Zbavte sa dlhov a nepríďte o váš majetok! Podrobnou analýzou vašich dlhov vám Nebuďdlžník s.r.o. pomôže a nastaviť financie tak, aby ste nezákonne neprišli ani len o jeden cent navyše.  

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu