Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO hyenizmu len kvôli lajkom na Facebooku: Skutočne zvrhlý fiktívny teroristický útok

Traja bratia to svojimi žartíkmi tentokrát poriadne prehnali
Traja bratia to svojimi žartíkmi tentokrát poriadne prehnali (Zdroj: Facebook/Jalals)

MELBOURNE - Kde je hranica toho, kedy sú žarty ešte zábavné a kedy začínajú byť kruté? V prípade trojice bratov, ktorí už majú vo svete takmer dva milióny fanúšikov na sociálnych sieťach, môžeme hovoriť o neustálom balansovaní na tejto hranici. Ich najnovší fór sa opäť zameral na strach z Arabov. Podľa mnohých to prehnali.

Šokujúce video, ktoré bratia hovoriaci si Jalals zverejnili pred tromi dňami, si už stihlo pozrieť dokopy viac ako 9 miliónov ľudí. Austrálčania Max (20), Arman (18) a Rebeen (16) sa rozhodli ukázať ľuďom, akí fanatici sa stali v súvislosti s neustálym strachom z Arabov, moslimov, migrantov a teroristickými hrozbami, ktoré pre niekoho predstavujú.


Mladík fingoval teroristický útok: Pozrite si VIDEO reakcií na pochybného moslima s taškou!


Tentokrát umelo upravili zbraň, aby vydávala zvuk ako pri streľbe a vozili sa po austrálskom Melbourne vo veľkom terénnom bielom aute. Na ulici sa vždy pri niekom pristavili a začali po ňom akože strieľať. Ľudia, samozrejme, pred ohrozením života utekajú. Skutočne zvrhlá časť nastane v okamihu, keď takto vystrašia otca so svojou malou dcérou.

Viac o téme: TerorizmusSociálny experimentVirálne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu