Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivé odhalenie exorcistu o krásnych ženách: Hrozí vám diabolské nebezpečenstvo!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

AKKRA - Pekné ženy by mali byť na pozore. Islamský exorcista totiž tvrdí, že sú náchylné na posadnutie diablom. Istý mladík dokonca porozprával o tom, ako jeden posadol jeho sestru, ktorá sa potom zamkýnala v izbe.

Mallam Luthfi Jamal-Baba, imám a exorcista zo západnej Afriky vyhlásil, že zatiaľ čo v mužoch väčšinou prebývajú džinovia, čo sa týka žien, je to už horšie. Obzvlášť tie pekné by mali mať obavy, pretože podľa neho sú omnoho náchylnejšie na podľahnutie zlým silám a démonom . "Niektorí džinovia sú tvrdohlaví a keď je obeť v tranze, stáva sa preto násilnou a útočí na vyháňača diabla. Ak sa tak stane, treba posadnutného v snahe udržať ho na uzde zviazať lanom a niekedy aj priviazať reťazou k stoličke," vysvetľuje. 

Desivé odhalenie exorcistu o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Jamal-Baba pri vyháňaní diabla recituje verše z Koránu a obyčajne má aj asistenta, ktorý mu pomáha práve v prípade, keď na neho obeť fyzicky zaútočí. Ďalší exorcista, Mallam Mohammed, ale používa oveľa drsnejšie a radikálnejšie metódy. Počas exorcizmus obeť bije palicou, pretože tak vraj z jej tela vyženie džina rýchlejšie. "Obete v tej chvíli necítia bolesť. Džinovia áno, a preto potom z tela utečú," povedal s tým, že jediným spôsobom, ako sa vyhnúť posadnutiu démonmi, je modlitba, nie nosenie odhaľujúceho oblečenia. 

Žena (†41) umrela v Nemecku pri vyháňaní diabla: Polícia zverejnila detaily, z ktorých mrazí

Luthfi aj Mohammed tvrdia, že ženy posadnuté zlými džinmi sa rozprávajú samé so sebou, majú tendenciu k sebapoškodzovaniu, čo v niektorých prípadoch končí až smrťou. Mladík, ktorý si hovorí len Aminu, uviedol, že jeho sestra ako dvadsaťročná začala trpieť samovravou a rezať sa. "Zamkýnala sa vo svojej izbe a počuli sme, ako sa rozpráva sama so sebou," vysvetlil portálu Ghana Web s tým, že neskôr podstúpila exorcizmus.

Desivé odhalenie exorcistu o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Klinický psychológ Nuworza Kugbey sa ale domnieva, že spomínané príznaky pravdepodobne súvisia so psychotickými poruchami, ktoré sa dajú liečiť liekmi a psychoterapiou. 

Viac o téme: ExorcistaDiabolExorcizmusPosadnutie démonom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu