Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ak máte na dlani písmeno M, ste výnimoční: Pozrite na ruku a čítajte, čo to znamená

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Čiary, ktoré vidíme v strede svojich dlaní, nám o nás dokážu povedať viac, než si možno myslíme. Konkrétnejšie povedané, ak si na dlani nájdete písmeno M, znamená to, že ste výnimočnejší než väčšina ľudí. Prečo vlastne?

Pozrite sa na svoju dlaň, či sa vám na nej rysuje písmeno M. Malo by ísť o prepojenie troch hrubších čiar známych ako čiara srdca, hlavy a života. O tomto spojení sa píše už v starovekom umení zvanom Palmistry, čiže hádanie z ruky, ktorého korene siahajú do Indie. 

Ak máte na dlani
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: educateinspirechange.org)

Venuje sa mu aj kniha Karmic Palmistry: Explore Past Lives, Soul Mates & Karma (Karmické veštenie z ruky: Objav svoje minulé životy, spriaznené duše a karmu). Jej autor vysvetľuje, že písmeno M na dlani je pomerne zriedkavý jav a človek, u ktorého sa objaví, je jedinečný. Má to predstavovať znamenie šťastia a náznak toho, že dotyčná osoba bude mať úspešnú kariéru, pretože má silnú sebamotiváciu a disciplínu. Ľudia s M-kom na dlani sú nadaní jedinci s mimoriadne rozvinutou intuíciou a dokážu veľmi dobre odhadnúť charakter. Sú majstrami v odhaľovaní lží a zákerností; takmer vždy sa im podarí prekuknúť toho, kto má nekalé úmysly. 

Čechoslovák jednou z najtajomnejších postáv medzivojnovej Európy: Veštil Hitlerovi!

Význam písmena M na dlani sa ale odvíja od toho, či ste pravák alebo ľavák. Malo by sa objaviť na ruke, ktorou nepíšete či nejete. Vtedy udáva vaše povahové črty,osobnosť a osud, ktorý vám bol predurčený. Pre ľavákov platí to isté, ale opačne. Ak máte M práve na dlani, ktorou píšete, neveští to vraj nič dobré. 

Viac o téme: Dlaň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu