Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikoška z Indie: Otecko bol presvedčený, že je tehotný... divný nápad, ako na to prišiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

INDIA - Otec dvoch detí si vsugeroval "fantómové tehotenstvo" po tom, čo mal homosexuálny pohlavný styk. Nemenovaný muž (52) bol s touto fixnou ideou zžitý natoľko, že ho museli hospitalizovať v nemocnici, pretože ani po medicínskych vysvetleniach nechcel pripustiť fakt, že to jednoducho nie je možné.

Nové hrozivé informácie o víruse, ktorý desí svet: Katastrofický scenár pre Slovensko, stačí málo

Nezamestnaný muž z Kozhikode v Indii uviedol, že cíti, ako sa v ňom dieťa hýbe a slová lekárov, že nemôže otehotnieť, si vôbec nechcel zobrať k srdcu. Stále tvrdil, že sa tak muselo stať po tom, čo sa vyspal s iným chlapom, informoval denník Times of India.

Doktor Suresh Kumar, ktorý skúmal jeho prípad, sa vyjadril, že nič podobné ešte nevidel. "Bol aktívny homosexuál v čase dospievania, čo mohlo prispieť k jeho presvedčeniu. Ale jeho homosexualita neovplyvnila jeho manželstvo," povedal lekár.

"Zvyčajne vidíme couvade syndróm [fantómové tehotenstvo] u niektorých "nastávajúcich" oteckov, ktorí vykazujú určité príznaky tehotenstva, ako je nevoľnosť, prírastok hmotnosti a problémy so spánkom, keď otehotnujú ich partnerky," vysvetlil Kumar s tým, že toto však nebol pacientov prípad.

Mužovi, ktorý má postgraduálne štúdium, odporučili návštevy psychológa a podali mu antipsychotiká na vyliečenie z jeho dezilúzie. "Po sérii poradenských sedení sa prestal oddávať homosexuálnej aktivite. Teraz sa pacient zotavuje a kontrolujeme jeho progres pri pravidelných prehliadkach," dodal lekár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu