Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ženu (28) často bolievala hlava: Myslela som, že je to kvôli deťom, no JAZVA odhaľuje pravdu

Emily s celou svojou rodinkou Zobraziť galériu (3)
Emily s celou svojou rodinkou (Zdroj: Facebook)

WATFORD - Emily Corriganová dlhší čas trpela silnými bolesťami hlavy. Pripisovala to starostlivosti o svoje štyri deti, ktoré vyžadovali jej neustálu pozornosť a opateru. No príčinou bolo niečo oveľa horšie. Fotografia, ktorú zverejnila na sociálnej sieti, hovorí za všetko.

Dvadsaťosemročnú Emily často bolievala hlava a bývala unavená. Nevenovala však tomu veľkú pozornosť, myslela si, že je to spôsobené tým, že celý deň behá okolo svojich malých detí. Vlani v júli ju ale jej dlhoročný partner Stewart našiel ležať v bezvedomí na posteli. Privolaní záchanári ju previezli do nemocnice, kde si pacientka vypočula hrozivú diagnózu. Trpela druhým štádiom mozgového nádoru astrocytóm. 

Ženu (28) často bolievala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Hrozivé zistenia o rakovine: Slováci sú najhorší na svete, pri jednom z najzákernejších druhov

Mladá žena sa musela podrobiť kraniotómii, čo znamená, že jej odstránili časť lebky aj s nádorom. Cez celú hlavu sa jej teraz ťahá obrovská jazva. Jej fotku nedávno zverejnila na Facebooku s cieľom zvýšenia povedomia o nádorovom ochorení. 

Ženu (28) často bolievala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ženu (28) často bolievala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Ľudia bolesti hlavy často podceňujú. No pritom to môže signalizovať vážnu chorobu, tak, ako aj v mojom prípade. Vypočuť si, že mám nádor, bolo strašné. Môj svet sa obrátil hore nohami," povedala Corriganová britským médiám. 

Astrocytóm je typ nádoru centrálnej nervovej sústavy, ktorý má pôvod v mozgu. Môže sa vyskytovať buď v mozočku, v centrálnej alebo vrchnej časti mozgu. Veľké percento postihnutých tvoria detskí pacienti.

Viac o téme: RakovinaNádorMozgový nádor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu