Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska vyskúšala drahý šampón do kúpeľa: Spravila veľký omyl, pohľad do zrkadla ju obaril!

Abi toto nečakala. Zobraziť galériu (5)
Abi toto nečakala. (Zdroj: facebook, twitter)

BOURNEMOUTH - Mladá Britka nebude najlepšie spomínať na svoj nedávny kúpeľ. Po tom, čo vliezla do vane, si namiesto klasického šampónu na seba natrela luxusný olej. Šok nastal, keď z nej vyšla a pozrela sa do zrkadla.

26-ročná Britka Abi Shenton z anglického Bournemouthu si značkové kúpeľové tablety na seba rozotrela namiesto toho, aby ich nechala rozpustiť vo vode. Nešťastnica nevedela, čo činí. Ružové tablety jej pleť dokonale sfarbili do ružova.

Ihneď po tom, čo sa z toho šoku spamätala, išla sa "pochváliť" priateľom a známym na Twitter. Zároveň sa firmy, od ktorej tablety kúpila, spýtala, čo má robiť.

Kráska vyskúšala drahý šampón
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: facebook, twitter)

Našťastie jej kamarát, ktorý pracuje pre kozmetickú firmu, poradil, čo má robiť. Ružovú farbu zmyla tak, že si na seba dala citrónový džús a olivový olej. "Myslela som si, že je to niečo ako mydlo a tak som si to rozotrela po celom tele a tvári. Po troch dňoch a niekoľkých kúpeľoch už nie som ružová," citovali dievčinu viaceré britské portále.

Kráska vyskúšala drahý šampón
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: facebook, twitter)

Značku kvôli tomuto malému nešťastiu neopustí. Iba sa posťažovala, že nebola o použití produktu dostatočne informovaná. Zaujímavosťou je, že si s firmou verejne vymieňali odkazy na Twitteri. Jej ružovú tvrá retweetlo, teda zdieľalo, až 14 tisíc ľudí. "Neviem, či mám byť nadšená alebo zdesená tým, že moju ružovú tvár zdieľalo až 14 tisíc ľudí."

Tieto ružové tablety spôsobili Abi nemalé starosti

 

Na sociálnych sieťach, ako sa dalo čakať, sa doslova pretrhlo vrece s posmešnými reakciami. Jedna znela "vyzeráš ako bublina od Hubba Bubba." Niektoré však boli nepublikovateľné. Snáď sa Aby do budúcna už poučí.

Viac o téme: VaňaŠampónKúpeľAbi Shenton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu