Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Niekoľkohodinové problémy Ryanairu: Letuška vysvetlila prečo, tie slová by ste NIKDY nechceli počuť

Cestujúcim dochádzala trpezlivosť
Cestujúcim dochádzala trpezlivosť (Zdroj: YouTube)

GLASGOW - Pasažieri leteckej spoločnosti Ryanair ostali v šoku po tom, ako im bolo oznámené, prečo čakali na svoj let dlhých osem hodín. Dozvedeli sa totiž slová, ktoré ich vôbec nepotešili. Ako by ste sa cítili vy, keby vám niečo také letuška povedala tesne pred odletom?

Veta, ktorú by pred letom nechcel počuť nikto. Cestujúci, ktorí nedávno leteli zo škótskeho Glasgowa do írskeho Dublinu, boli nútení osem hodín sedieť v lietadle a čakať na to, kedy konečne vzlietnu. Samozrejme ich zaujímalo, čo je príčinou takého dlhého zdržania. A nakoniec sa to dozvedeli. "Kapitán nemôže vzlietnuť, pretože máme na krídlach ľad a nechceme kvôli tomu zomrieť," ozvalo sa z úst členky posádky. 

Jednou z cestujúcich bola aj Ella Ryanová, ktorá dramatické chvíle nakrútila na video a zverejnila na sociálnej sieti. "Toto sa stane, keď váš let mešká osem hodín, každý je unavený a v strese, vrátane posádky, ktorá v tom chaose zahlási, že nechce zomrieť. To je absolútne neprípustné," okomentovala konanie letušky. 

Podľa Elly znepokojujúci výrok len prilial olej do ohňa a trpezlivosti už i tak dosť nahnevaných a úzkostlivých pasažierov. Posádka ich potom ešte viackrát zmätočne informovala o príčinách čakania na odlet. Cestujúci neskôr ako náhradu za meškanie obdržali len 2,5-librový kupón. 

 

VIDEO sekunda od tragédie: Pilot Ryanairu zasiahol v poslednej chvíli, na lietadlo sa rútilo UFO

Predstavitelia Ryanairu o udalosti vedia a zaujali už aj stanovisko. "Ospravedlňujeme sa za poznámku, ktorú dotyčná členka posádky vyslovila v zápale daného momentu. Určite sa s ňou kvôli tomu budeme ešte rozprávať," uviedol hovorca aeroliniek. 

Viac o téme: Ryanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu