Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kamionista o vlások unikol smrti: Vystúpil z auta na diaľnici a potom to prišlo

Kam dal rozum?
Kam dal rozum? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vodič kamióna urobil na jednej z najfrekventovanejších britských diaľnic takmer osudovú chybu. Po tom, čo dostal defekt na jednej zo zadných pneumatík, rozhodol sa zastaviť na krajnici, vystúpiť z auta a skontrolovať, čo presne sa stalo. Reflexné oblečenie, ktoré mal na sebe, by ho však určite neochránilo pred nárazom iného nákladiaka, ktorý ho minul iba o milimetre.

VIDEO, ktoré pobúrilo: Maďarovi pri Calais praskli nervy, kamión nasmeroval do migrantov

Vodič urobil fatálnu chybu, keď vystúpil na tej istej strane, po ktorej obrovskej rýchlosťou svišťali ostatné autá. Bočná kamera upevnená na dverách zaznamenala, ako sa muž zohýba k pneumatike, keď okolo neho najprv presviští jeden kamión a potom ho druhý takmer zošrotuje. Vzdialenosť je taká minimálna, že si chlapík musel pripadať ako úplná sardinka, no našťastie z desivej situácie vyviazol iba s pár modrinami.

Dopravná spoločnosť rozposlala video ako varovanie pre ostatných vodičov a na zvýšenie povedomia pre všetkých účastníkov cestnej premávky. Taktiež svojich šoférov vyzvala, aby v takýchto prípadoch vystupovali cez dvere spolujazdca tak, aby sa nenachádzali tesne pri diaľnici, kde môžu veľmi ľahko prísť nielen k úrazu, ale aj o život.

Viac o téme: Kamionista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu