Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Do lietadla si nosia ľudia veľmi zvláštne "veci": FOTO, ktoré vám vytrie zrak

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinksktock.com)

NEW YORK - Je síce pravda, že do lietadla si môžete zobrať aj svojho domáceho miláčika, ale len vo výnimočných prípadoch. Zvyčajne však ide o psy či mačky, zhliadnuť preto medzi pasažiermi moriaka, je naozaj taký neskutočný zážitok, že si treba aspoň dvakrát pretrieť oči.

Šesť tajomstiev, ktoré aerolinky nechcú, aby ste poznali

Užívateľ s nickom biggestlittlepickle zverejnil na stránkach Reddit vemi zaujímavú fotografiu, ktorú sa podarilo urobiť pred nedeľným letom. Vysvetlil ju tým, že jeho sused je steward a v lietadle naďabil na takéto "terapeutické" zviera. Moriak síce vyzerá byť vcelku prekvapený novým prostredím, v ktorom sa ocitol, ale určite nie viac ako samotní pasažieri.

View post on imgur.com

Na prvý pohľad by to mohlo vyzerať, že si užívateľ vymýšľa a ide o nejakú fotomontáž, či žartík, ale neskôr pribudol ďalší dôkaz. Jeho sused má totiž fotografie aj z toho, ako sa moriak viezol po termináli v invalidnom vozíku.

Do lietadla si nosia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Imgur/biggestlittlepickle)

Letecké spoločnosti v USA umožňujú pasažierom cestovať so zvieratami, ktoré im poskytujú emocionálnu podporu. Sú definované ako spoločníci, ktorí poskytujú terapeutický prínos, ako je napríklad obmedzenie alebo zmiernenie niektorých príznakov postihnutia jedincom s mentálnym či psychiatrickým postihnutím. Ide zvyčajne o psy a mačky, ale môžu to byť aj iné živočíchy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu