Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Učiteľka (28) pretancovala noc so svojimi študentmi: Jedného vzala k sebe na izbu a...

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Zoznam s.r.o.)

BRISTOL - Mladej učiteľke z Veľkej Británie morálka nič nehovorí. Až príliš sa zblížila s jedným zo svojich študentov a strávila s ním noc na hoteli. Po tom, ako pravda vyšla na verejnosť, sa na ňu začala valiť obrovská vlna kritiky zo strany rodičov, učiteľov aj žiakov.

Dvadsaťosemročná Rebecca Laceyová sa previnila voči dobrým mravom. V júni 2014 na školskom plese zbalila pätnásťročného študenta. Neskôr s ním odišla na hotelovú izbu, kde spolu strávili noc. Na druhý deň ráno ho odviezla domov, no vysadila ho skôr, aby kúsok prešiel sám, pretože nechcela, aby ich niekto náhodou uvidel spolu.

Rebecca mala k mladým chlapcom veľmi blízko. Kolegovia ju viackrát videli v pomerne intímnych situáciach s inými žiakmi. Okrem iného s nimi tancovala slaďáky na školskom plese strednej školy v Bristole.

Laceyová, ktorá má na svojom profile na sociálnej sieti uvedené, že sa jej páčia "chlapci s tetovaním a pírsingom, pretože ju na nich niečo vzrušuje", priznala, že chlapca pozvala k sebe na izbu, pretože "sa bála o jeho bezpečnosť a zdravie". Vraj ho spolužiaci v ten večer nútili piť a užiť drogy, tak sa o neho postarala. Celú noc sa podľa jej slov rozprávali o jeho rodinných problémoch, o ktorých nechcel, aby sa dozvedeli ostatní v škole. "Jej motiváciou bolo udržať chlapca v bezpečí. Bála sa, že keď ho nechá odísť z plesu preč so spolužiakmi, stane sa niečo zlé," píše sa vo vyšetrovacej správe.

 

Pekná učiteľka (30) zviedla žiaka (15): 50-krát sex bez ochrany a potom... následky!

Keď sa Laceyovej na všetko spýtala riaditeľka školy, poprela to. Bola suspendovaná a neskôr dala sama výpoveď, informovali britské médiá. Príslušné úrady potvrdili, že učiteľka sa dopustila "hrubej chyby v úsudku a jej správanie bolo neakceptovateľné a môže uvrhnúť na profesiu učiteľa zlú povesť".

Rebecca ale podľa všetkého stála za nič aj ako pedagogička. Študentov totiž dostatočne nepripravila na záverečné skúšky z informačných technológií, v dôsledku čoho ani jeden z nich testom neprešiel a nezískal kvalifikáciu, na ktorú študoval. "Viac ju zaujímali klebety ako niečo nás naučiť. Nebola ani veľmi milá, jednoducho nestála za veľa," napísali študenti na stránke, kde hodnotia učiteľov v Británii.

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu