Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Už ste videli všetko? Omyl! Táto "žena" to prehnala s plastikami, z jej vzhľadu ide strach

Fulvia chce byť dokonalá Zobraziť galériu (3)
Fulvia chce byť dokonalá (Zdroj: profimedia.sk)

RÍM - Fulvia Pellegrino (56) z talianskeho mestečka Peveragno je transgender žena, ktorá na vylepšenie svojho vzhľadu obetovala už viac ako 70-tisíc eur. Tvrdí totiž, že sa nezastaví dovtedy, kým nedosiahne dokonalosť. Paradoxne ju v jej bizarnom úsilí podporuje aj manželka, ktorá súhlasí s každou zmenou jej tela.

Švédka (25) chce vyzerať ako komiksová postavička: Pozrite na FOTO, ako to dopadlo

Fulvia podstúpila vyplnenie pier a brady, vloženie prsných implantátov, liposukciu a za 12-tisíc eur jej urobili plastiku pozadia. V snahe o dosiahnutie perfektného tela a tvára však plánuje ešte ďalšie operácie. "Nie som spokojná s mojím "dokonalým" telom, pretože nie je dokonalé. Dokonalosť je niečo iné," prezradila transgender žena, ktorá si svoju odlišnosť uvedomila, keď mala 15 rokov.

Svoje pocity však musela držať v tajnosti kvôli prísnej nábožensky založenej rodine, v ktorej vyrástla. Jej otec mal troch synov a chcel mať iba synov. Svoje trápenie preto skrývala aj vo chvíľach, keď sa pred 32 rokmi ešte ako muž stretla so svojou manželkou Marisou. Tajne však navštevovala gay kluby a v súkromí garáže sa preobliekala do ženských šiat. Svoj zmätok maskovala prehnaným preukazovaním mužnosti na verejnosti, kupovala zbrane a drahé autá.

"Je ťažké vyrastať s telom, ktoré nie je vaše. Snažíte sa to všetko maskovať hraním futbalu, pitím piva, kupovaním amerických 4x4 a chodíte strieľať, aby ste sa cítili ako muž," povedala Fulvia o období popierania. Nakoniec v roku 2000 vyšla s pravdou von a priznala sa Marise, ktorej síce chvíľu trvalo, kým sa s odhalením vyrovnala, ale dnes svoju manželku plne podporuje a žijú spolu ako dve sestry.

Už ste videli všetko?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Fulvia sa začala zaujímať o hormonálnu terapiu a obzerala sa po plastickej chirurgii. Marisa navštívila psychológa, aby jej pomohla vyrovnať sa s novým životom. Zatiaľ čo však jej manželka prijala túto zmenu dobre, jej rodičia ju odmietli tolerovať. "Môj otec požiadal moju ženu, aby podpísala papier, aby ma poslali do psychiatrickej liečebne... Bolo to veľmi ťažké, keď môj otec zomrel, nenechali nás prísť na pohreb, pretože sa za nás hanbili. Jediní ľudia, ktorí ma prijali, boli moji bratia," vysvetlila pre mirror.co.uk Fulvia.

Aj napriek nepriaznivému rodinnému zázemiu prešla v roku 2004 radikálnou premenou a podstúpila viacero operácií. Keď sa dostavili finančné ťažkosti, predala svoje zbrane, autá aj dom vo Francúzsku, aby mohla zaplatiť drahé zákroky. Momentálne žije dvojica z Marisinej mzdy. No zatiaľ čo jej manželka je šťastná, že ju môže podporovať pri dosiahnutí požadovaného vzhľadu, obyvatelia Peveragna už toľko pochopenia nemajú. "Vymýšľajú si o mne príbehy, že som prostitútka. Moji priatelia sa všetci vytratili, neprijali ma," uviedla Fulvia, ktorá chce vyzerať ako americká transgender pornohviezda Allanah Starr.

"Plastická chirurgia nie je droga, ale je to niečo, čo ľudia ako ja potrebujú. Nie som spokojná s mojou tvárou a inými časťami môjho tela. Nezastavím sa, chcem ísť dopredu, pretože to nie je dokonalé," dodala Fulvia.

Viac o téme: Fulvia Pellegrino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu