Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Plastika pŕs zničila Kayle (26) život: Výsledok na FOTO by zruinoval sebavedomie každej žene

Otrasný výsledok. Zobraziť galériu (4)
Otrasný výsledok. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN/SYDNEY - Dojčenie dvoch detí zanechalo na tele mladej austrálskej mamičky svoje následky. Kayla Coleová (26) bola nešťastná, že jej prsia zostali ovisnuté a podľa jej slov vyzerali ako vrecia s kožou. Rozhodla sa preto investovať v prepočte neskutočných 11-tisíc eur do operácie, ktorá jej mala vrátiť sebavedomie a spraviť jej prednosti opäť krásnymi. Bohužiaľ, po zákroku jej ostali len oči pre plač a celoživotná trauma.

Už ste videli všetko? Omyl! Táto "žena" to prehnala s plastikami, z jej vzhľadu ide strach

Dojčenie spôsobilo, že sa jej prsia zmenšili a mali aj odlišnú veľkosť, čo Kayle vôbec nevyhovovalo, preto pred štyrmi rokmi podstúpila plastickú operáciu. Po troch mesiacoch jej však jeden implantát začal klesať a všimla si aj to, že ich má stále nerovnomerné. "Nešla som na zákrok preto, aby zo mňa bola blondínka s veľkými umelými prsiami, chcela som len vyzerať normálne a prirodzene, ale celé sa to strašne zvrtlo," hovorí nešťastná žena.

Plastika pŕs zničila Kayle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na oboch prsiach má teraz vlnky, jazvy, jeden je vyššie a druhý nižšie, jeden je pevnejší ako druhý. Kayla dokonca vidí okraje implantátu na svojej hrudi a časom sa všetko iba zhoršuje. Nosí len voľné tričká a šaty, ktoré neodhaľujú vôbec nič z jej dekoltu. Dokonca tvrdí, že po operácii sa jej sebadôvera dostala z predošlej nuly na totálne dno.

Samozrejme, mladá mamička chcela, aby chirurg prebral za tento stav zodpovednosť, ale on niečo také odmietol. Kvôli riešeniu problému si prizvala aj právnikov, aby lekára pohnali pred súd, ale to by ju stálo veľa finančných prostriedkov, ktoré k dispozícií nemá, pretože ešte stále spláca počiatočnú operáciu, na ktorú si zobrala pôžičku.

Plastika pŕs zničila Kayle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kvôli odbornému názoru sa stretla aj s iným lekárom, ktorý našiel 11 nedostatkov na jej prsiach, vrátane toho, že implantáty sú príliš ďaleko od seba, alebo že aj bradavky majú rozdielnu veľkosť. Úprava by stála cca 3200 eur, ale tak, ako sa Kayla kvôli peniazom nemôže súdiť, nemôže si dovoliť ani ďalšiu korekciu.

Plastika pŕs zničila Kayle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kayla ľutuje, že na operáciu vôbec išla, ale už to nezmení a svoj príbeh zverejnila v nádeji, že pomôže aspoň ostatným ženám predísť podobným peripetiám, aké zažíva ona. Varovala ich, aby nič nerobili prvoplánovo, ale spravili si najprv vlastný prieskum a prečítali všetky dostupné recenzie o práci chirurga, ktorý má zákrok vykonať. Nestačí len rýchlo preletieť jednu alebo dve. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: Plastická operáciaSilikónyPrsia Kayla Coleová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu