Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sporenie s úrokom 5,0 % nie je sci-fi! Neveríte?

So Sporením k Osobnému účtu získate úrok 5,0 % ročne, garantovaný počas celej doby sporenia Zobraziť galériu (2)
So Sporením k Osobnému účtu získate úrok 5,0 % ročne, garantovaný počas celej doby sporenia (Zdroj: PR)

BRATISLAVA – Je začiatok roka a vaša peňaženka po Vianociach zíva prázdnotou? Nezúfajte! Vieme, ako si môžete nasporiť peknú finančnú rezervu „bezbolestne“, postupne a naozaj výhodne. Navyše s úrokom, ktorý vám iní budú ticho závidieť.

Ostali ste po Vianociach opäť s dlžobami na krku, lebo ste si na darčeky museli požičať? Alebo vás tento rok čaká väčšia rodinná oslava či snívate o letnej dovolenke, no netušíte, z čoho ich zaplatíte? Ak si budete každý mesiac odkladať na sporenie aspoň malú čiastku peňazí, postupne sa vám nazbiera celkom pekná finančná rezerva a podobné obavy vás už nebudú trápiť. Základná rada znie – naučte sa sporiť pravidelne, ale aj výhodne. Nie je to žiadna veda!

Stačí aj 10 eur mesačne

Pravidelné sporenie je skvelým spôsobom, ako si môžete popri bežných výdavkoch vytvoriť finančnú rezervu a tú zároveň aj výhodne zhodnotiť. Či si šetríte na konkrétny cieľ, alebo len tak do rezervy na horšie časy, základom je pravidelnosť, čiže odkladanie peňazí každý mesiac. Ideálne je, ak si na sporenie budete posielať zopár eur hneď po výplate. Pravidelne sporiť s výhodným úrokom si môžete aj od nízkej sumy, stačí napríklad 10 eur mesačne.

Úrok 5,0 % ročne

Možno ani netušíte, ale na sporení môžete získať dokonca úrok oveľa vyšší ako na bežných termínovaných vkladoch. Najlepšiu úrokovú sadzbu na pravidelnom sporení v súčasnosti ponúka Prima banka. So Sporením k Osobnému účtu získate atraktívnu úrokovú sadzbu 5,0 % ročne, garantovanú počas celej doby sporenia. Možnosť pravidelne a výhodne sporiť s úrokom 5,0 % ročne majú navyše aj deti a študenti. Tak prečo to nevyužiť a nenasporiť im napríklad na štúdium, či na darček k maturite?

TIP:

Výhodné Sporenie k Osobnému, Detskému, ale aj Študentskému účtu s úrokom 5,0 % ročne ponúka Prima banka.

 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu