Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zabil priateľku, lebo mu uhýbala pohľadom: Keď uvidíte jeho FOTO, príbeh dostane bizarný rozmer

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: repro Now8News)

KALAMAZOO – Podpichovanie priateľov sa niekedy môže skončiť tragicky, o čom sa presvedčili obyvatelia Kalamazoo v americkom Michigane. Ralpha Holdena (28) totiž polícia zatkla a obvinila z vraždy prvého stupňa po tom, čo cez víkend objavili telo jeho priateľky. Ralph sa k vražde priznal, no jeho príbeh sa tu nekončí, práve naopak.

„Nikdy som nepočul taký šialený dôvod pre spáchanie takéhoto otrasného činu. Podľa Holdenovho priznania Millerovú zabil preto, lebo neudržiavala očný kontakt, keď sa s ňou snažil rozprávať,“ uviedol údajne poručík Mike Reynolds z policajného oddelenie v Kalamazoo. Keď sa však pozriete na Ralpha, pochopíte, prečo to malo byť pre jeho priateľku ťažké. Takto sa začína správa, ktorú zachytili viaceré médiá.

Pôvodná správa kanálu Now8News
Zobraziť galériu (3)
Pôvodná správa kanálu Now8News  (Zdroj: repro Now8News)

Ide však o podvrh. Táto fotografia,ktorá zobrazuje údajného vraha Ralpha, sa však ukázala ako podvod. V skutočnosti sa muž na obrázku volá Roberto Rodriguez, ide o zločinca, ktorý bol políciou zadržaný pred šiestimi rokmi, sedí vo väzení sa sexuálne obťažovanie mladistvých. Ani Roberto však nemá až také šialené oči, ako vidno na fotografii. Tú totiž dokonca niekto upravil v počítačovom programe, aby dodal správe iný rozmer.

Robert Rodriguez
Zobraziť galériu (3)
Robert Rodriguez  (Zdroj: Denver Police Department)

Ako sa ukázalo, portál New8News často publikuje podobné vymyslené správy, v tomto prípade sa však nachytali aj iné stránky, ako napríklad web orientovaný na zábavu damn.com.

Viac o téme: VraždaAmerická políciaOčný kontakt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu