Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO Hotelový hosť rozprúdil debatu na internete: Je táto žena od pása dole nahá?

Je nahá či nie je?
Je nahá či nie je? (Zdroj: Passenger Shaming/Facebook)

BRATISLAVA - Fotografia hotelového hosťa zabraného do rozhovoru s recepčnou, ktorý vyzerá, že je od pása dole nahý, rozdelila užívateľov na internete. Pod snímkou zverejnenou na sociálnej sieti sa strhla prudká debata o tom, či bola žena naozaj taká odvážna, aby vyšla s obnaženým zadkom pred ľudí, alebo má na sebe legíny telovej farby.

Hádanka, ktorá frustruje najlepšie hlavičky na internete: Nájdite jeleňa na FOTO

Záber sa objavil na facebookovej stránke Passenger Shaming a vyvolal okamžite špekulácie o tom, čo hosť má alebo nemá na sebe. Pochybnosti medzi ľuďmi spôsobilo aj pohlavie hosťa. Niektorí tvrdia, že je to rozhodne žena, iní sa nevedia rozhodnúť a tvrdia, že by to mohol byť aj muž.

Bývalé recepčné, ktoré sa do debaty zapojili, uviedli, že nebolo ničím výnimočným stretnúť v skorých ranných hodinách nahého hosťa, ktorý sa vymkol z izby. V takomto prípade sa však ťažko dá vysvetliť kufor, ktorý možno vidieť na fotografii.

Iní sú presvedčení, že ide o strašidelné módne faux pas. "Myslím, že výrobcovia odevov by mal byť žalovaní za výrobu legín tejto farby a vystavenie očí takej hrôzy," poznamenal jeden z komentujúcich. "Je to žena, ktorá má na sebe veľmi nelichotivé béžové legíny," dodal ďalší.

Aj napriek zväčšovaniu fotografie sa užívatelia nedohodli na spoločnom riešení. Niektorí dokonca zbadali na nohách hosťa ochlpenie, podľa ďalších vraj nemá obuté topánky, ale vidno holé nohy. A čo si myslíte vy?

Caption this...Passenger Shaming

Zveřejnil(a) Passenger Shaming dne 8. prosinec 2015

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu