Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hlavolam o pande má novú temnú verziu: Nájdite medvedíka medzi heavymetalovými fanúšikmi!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: imgur)

LONDÝN - Odkedy maďarský výtvarník Gergely Dudás pred pár dňami zverejnil na sociálnej sieti svoju vianočnú hádanku o hľadaní pandy medzi stovkami snehuliakov, rozmohol sa na internete hotový zvierací nešvár. Najnovšie prišiel niekto s verziou o hľadaní pandy medzi mŕtvolne vyzerajúcimi heavy metalovými fanúšikmi. Zdá sa, že táto téma sa naozaj uchytila.

Dokážete nájsť na obrázku pandu? Tento hlavolam zdieľajú státisíce ľudí, potrápi vaše oči aj hlavu

V čase Vianoc majú asi ľudia viac času na hry a zjavne ich celkom baví bystriť si svoj zrak na internete. Inak si len ťažko vysvetliť úspech Dudásovho pôvodného hlavolamu a aj jeho nových verzií. Ak by ste teda stále nemali dosť hľadania pandy medzi snehuliakmi, či mačky medzi sovami z pôvodnej výtvarníkovej dielne, stále je tu možnosť ostriť si svoje zmysly na najnovšom počine, ktorý sa objavil na stránkach Imgur.

Pre niekoho ide opäť o pár sekundové pátranie, iní sa s obrázkom znova potrápia dlhší čas, ale aj v tomto prípade platí, že nejde o žiadny chyták a panda sa medzi zombie fanúšikmi naozaj nachádza. Oproti pôvodnej verzii však pôsobí menej milým a veselým dojmom. Dá sa však predpokladať, že nový trend sa bude ešte šíriť a o chvíľu sa na internete zjaví nový hlavolam. Uvidíme, čo sa ešte kreatívcom podarí vymyslieť.

Hlavolam o pande má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Pre tých, ktorým sa pandu nepodarilo nájsť, alebo len nemajú trpezlivosť na hľadanie, ponúkame aj správne riešenie.

Hlavolam o pande má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

A pre tých, ktorí by radi našli aj spomínanú mačku medzi sovami, pridávame aj tento obrázok, ale tentokrát bez nápovedy.

Hlavolam o pande má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dudolf)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu