Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vianočný stromček v Rusku: Takúto opachu im postavili v meste, FOTO v článku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MOSKVA - Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno mesto v Rusku, ktorého obyvatelia len nechápavo krútia hlavami nad tým, čo za vianočný stromček im to postavili na námestí. Nemá síce zatiaľ žiadne ozdoby, ale to by ľuďom až tak nevadilo, veď to je len kozmetická chybička, ktorá sa ľahko doladí. Horšie však je, že svojím tvarom pripomína mužské genitálie.

Predstavujeme vám najsmutnejšie vianočné VIDEO všetkých čias: Upozornenie! Pripravte si vreckovku

Jeden z obyvateľov Noyabrska na severe Ruska je doslova zdesený z toho, ako "odborníci" vytvarovali symbol Vianoc. "Buďme úprimní, vyzerá skôr ako penis, než vianočný stromček," uviedol. Aj iní majú podobný názor a strom už dostal prezývku "penis-jedľa". Bizarné nápady však týmto nekončia.

Jeden anonymný užívateľ na on-line fóre napísal, že strom bol nainštalovaný miestnymi politikmi, čo naznačuje, že budúci rok bude finančne náročnejší. Označil to za znamenie, že obyvateľov čakajú ťažké časy.

Hovorca mesta povedal, že horná časť stromčeka ešte nie je dokončená a robotníci ešte len začali s prípravami. Miestny politik Vitalij Milonov sa však už rýchlo vzdal zodpovednosti za takúto výzdobu a uviedol: "Strom by mal byť okamžite vymenený. Je úplne nevhodný a vyzerá ako obrí penis. "

Miestni obyvatelia teraz žijú v očakávaní, či výzdoba prinesie želanú zmenu, alebo len nasadí všetkému ešte väčšiu korunu "krásy".

 

Town says Christmas tree makes them look like a right bunch of p**cks

Zveřejnil(a) Daily Mail dne 7. prosinec 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu