Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na prvý pohľad opustený motel: Odhalenie strašného tajomstva sa ukrýva na FOTO

Čo sa na mieste pred rokmi mohlo odohrať? Zobraziť galériu (2)
Čo sa na mieste pred rokmi mohlo odohrať? (Zdroj: imgur)

PERTH AMBOY - Fotograf, ktorý sa rozhodol navštíviť známe miesto duchov, aby z neho urobil zopár záberov, bol po príchode domov a preskúmaní jednej z fotografií šokovaný. Keď totiž zábery priblížil a pozrel sa do jedného z okien, striasla ho hrôza!

Podarilo sa fotografovi odhaliť desivé tajomstvo opusteného amerického motela? Hoci sa na prvý pohľad zdá, že fotografia je úplne v poriadku a nezachytáva nič mimoriadne, po jej detailnejšej analýze vám naskočí husia koža. Všimnite si, že jedny dvere sú dokorán otvorené a okno na ľavej strane od nich je vybité. To však nie je všetko – stena miestnosti je postriekaná krvou!

VIDEO, ktoré má priniesť šťastie: Po izbe sa pohybuje duch malého dieťaťa

Oblasť, ktorá je považovaná za „mesto duchov“, je už niekoľko rokov opustená, informuje Mirror. Autor fotografie si preto povedal, že miestny motel by mohol byť zaujímavým „fotogenickým“ objektom. „Všimol som si, že steny jednej z izieb vyzerajú ako postriekané krvou,“ opísal fotograf, ktorý si záhadu všimol až po príchode domov. Ak boli steny postriekané skutočnou krvou, možno sa mu podarilo odhaliť jedno zo strašných tajomstiev, ktoré z oblasti vyhnali všetko živé.

Na prvý pohľad opustený
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Viac o téme: DuchMotelMesto duchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu