Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jaqueline (†22) zomrela pri vyháňaní diabla: Rodičia ju vzali do kostola, kde na nej vykonali rituál

Jaqueline zomrela v tomto kostole. Zobraziť galériu (3)
Jaqueline zomrela v tomto kostole. (Zdroj: eju.tv)

BELIZE - Rodina mladého dievčaťa verila, že je posadnuté diablom a chcela ho z neho vyhnať, preto na ňom v kostole vykonala náboženský rituál s tragickými následkami. Obeť, identifikovaná médiami v Belize ako Jaqueline Sanchezová, zomrela potom, čo prestala dýchať a zlyhalo jej srdce.

VIDEO Sex na verejnosti už nestačí: Tento pár sa pohral pri rybníku so ženou úplne inak!

Miestne správy hovoria o tom, že jej telo sa v kostole zdvihlo do vzduchu a dievča prehovorilo mužským hlasom. Rodičia sa domnievali, že ju posadol démon, pretože niekoľko mesiacov pred smrťou trpela nevysvetliteľným ochorením. Dostávala kŕče a trpela hystériou, avšak lekári v Santa Cruz nedokázali určiť príčinu. To viedlo jej rodičov k presvedčeniu, že sa dostala pod nadvládu diabla, v čom ich utvrdilo aj to, keď sa dozvedeli, že ich dcéra sa zahrávala s doskou na vyvolávanie duchov.

Jaqueline Sanchezová
Zobraziť galériu (3)
Jaqueline Sanchezová  (Zdroj: eju.tv)

Jaqueline Sanchezová sa po údajnom exorcizme, ktorý sa konal v kostole San Ignacia de Velasca, nedokázala nadýchnuť. Zvláštne sily na boj proti trestnej činnosti Santa Cruz (FELCC), ktoré vyšetrovali jej smrť, potvrdili, že zomrela prirodzenou smrťou a že rezy a modriny na jej tele boli spôsobené počas "tranzu".

Kostol, kde došlo k exorcizmu
Zobraziť galériu (3)
Kostol, kde došlo k exorcizmu  (Zdroj: eju.tv)


"Forenzná správa má za to, že toto dievča, ktoré možno identifikovať ako Jaqueline Sanchezovú, zomrelo prirodzenou smrťou v dôsledku zástavy srdca, a podliatiny a tržné rany na jej tele boli spôsobené v dôsledku tranzu, ktorým trpela," uviedol hovorca FELCC Roger Gutiérrez.

Viac o téme: ExorcizmusJaqueline Sanchezová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu