Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Samozvaný prorok desí svet: Najprv príde vojna, potom pád asteroidu a nakoniec Kristova spása

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

TOKIO - Čína a Rusko začnú tretiu svetovú vojnu proti USA počas šiestich mesiacov odo dňa, kedy Európa uzavrie svoje hranice kvôli utečeneckej kríze. Tvrdí to samozvaný prorok, pastor Ricardo Salazar, ktorého vraj Boh využíva ako svojho posla. Na základe "snov, vízií a hlasov" vie, čo svet môže očakávať v najbližších rokoch, a treba povedať, že to nie je nič príjemné. Okrem konfliktu Zem postihne pád obrieho asteroidu, erupcia sopiek a príchod Antikrista.

Prorok opísal hrozný Boží scenár zničenia Zeme: Susedia sa budú navzájom zabíjať kvôli jedlu

Pastor Ricardo Salazar je vyštudovaný peruánsky právnik, ktorý momentálne žije v Japonsku a plánuje postaviť najväčší kresťanský kostol na svete. Vo svojom videu prezradil, že ho pred dvomi rokmi kontaktovali ľudia, ktorí mu povedali, že ho Boh použije ako kanál na to, aby ohlásil to, čo príde. Predtuchy k nemu prichádzajú prostredníctvom snov, vízií a hlasov. Ricardo tvrdí, že je novým Nostradamom, ktorý dokáže predpovedať nielen pád asteroidu, ale aj tretiu svetovú vojnu.

Podľa neho dopad veľkého asteroidu vyvolá zemetrasenia po celom svete a usmrtí 1,2 miliardy ľudí. Je si natoľko istý svojou pravdou, že zverejnil akúsi časovú os udalostí od konca roka až do druhého príchodu Krista v roku 2023. Ak ste sa teda tešili na to, že by vám rok 2016 mohol priniesť šťastie, Salazar vám rýchlo zničí vaše plány. Vo svojom videu totiž šíri paniku a odporúča ľuďom, aby si nakúpili jedlo, vodu a lieky minimálne na rok vopred.

Ricardo Salazar
Zobraziť galériu (2)
Ricardo Salazar  (Zdroj: YouTube)

"Pri svojom súde bude náš pán veľmi prísny k pastorom a falošným prorokom, ktorí klamali v kostole a hlásali falošné evanjelium. Potrestá týchto náboženských vodcov, ktorí sa snažili o hospodársky zisk namiesto kázania evanjelia. Množstvo falošných prorokov zomrie počas týchto katastrof a budú nahradení inými, ktorí sa obávajú Boha a Jeho vôle," takto si vraj Boh poradí s ničomnými klamármi, medzi ktorých sa však Salazar sám neráta.

Čo teda má ľudstvo podľa neho očakávať?

• Koniec roka 2015 alebo začiatok roka 2016: Európa uzavrie svoje hranice pred utečencami. Jej príklad budú nasledovať ďalšie krajiny, vrátane USA, kde vyhlásia stanné právo.

• Február 2016: Čína zaútočí na Japonsko.

• Apríl 2016: Na večernej oblohe sa objaví neustále sa zväčšujúca hviezda. Rusko potrvrdí, že sa k Zemi blíži asteroid.

• 15. až 17. máj 2016: O 2.20 ráno miestneho času zasiahne pobrežie Puerto Rica veľký asteroid. Ten spôsobí zemetrasenie po celom svete a cunami, ktoré hneď na začiatku spôsobia smrť 1,2 miliardy ľudí. Toto číslo ešte vzrastie.

• Krátko nato: Sopky po celom svete, vrátane tej v Yellowstone v USA, vybuchnú a do ovzdušia sa dostane popol, ktorý zablokuje slnečné lúče a spôsobí dobu ľadovú. Veľká časť Kalifornie zmizne.

• 16. júna 2016: Vypukne tretia svetová vojna po tom, čo Rusko a Čína zaútočia na silne oslabené USA.

• 25. októbra 2016: Rusko-čínska aliancia vyhrá vojnu.

• Marec 2017: Čínsky jen sa stane novou globálnou menou.

• Koniec 2018/začiatok 2019: Rusko napadne Izrael.

• 2020: Antikrist príde na Zem a bude nám všetkým vládnuť

• 2023: Druhý príchod Krista a spása.

Dobrou správou zostáva, že proroctvo pastora Salazara je iba jedným z dlhej rady podobných, ktoré hlásali koniec sveta a ani jedno z nich nikdy nevyšlo. Okrem toho svoje nevydarené predtuchy má za sebou aj tento samozvaný Nostradamus, ktorý na 22. júla tohto roka predpovedal obrovské zemetrasenie, ktoré malo spustošiť Spojené štáty a Japonsko a na 22. augusta zase spŕšku meteoritov, v ktorej dôsledku mala zhorieť tretina svetových lesov. A na rováši má toho ešte viac.

Viac o téme: Koniec svetaApokalypsaRicardo Salazar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu