Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlodeji nechcene ukradli auto aj s dieťaťom (8): Svoju chybu napravili kurióznym spôsobom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

VIRGÍNIA - Je dobre vedieť, že niektorí zločinci stále majú srdce, hoci aj tak uplatňujú veľmi zvláštny druh morálky . Zlodeji v americkom meste Genth síce ukradli auto, ale keď zistili, že sa v ňom stále nachádza malý pasažier, nespanikárili. Osemročného chlapca jednoducho pokojne odviezli do školy.

Čo by ste spravili s nájdenou peňaženkou? VIDEO mladíka, ktorý prekvapil všetkých naokolo

Chlapcova matka zvykla pred tým, ako zobrala syna na prvú hodinu, zbehnúť ešte do práce a vybaviť si tam nejaké povinnosti. Dieťa zatiaľ nechala v aute počúvať hudbu a nikdy sa nič zlé nestalo, až do minulej stredy rána, kedy sa na vozidlo ulakomila dvojica zlodejov.

Keď matka vyšla von pred budovu a auto s dieťaťom bolo preč, zavolala políciu a prirodzene sa snažila zistiť, či je jej chlapec v poriadku. Určite sa jej v mysli vynorili tie najhoršie scenáre od únosu až po vraždu, ale našťastie k žiadnej tragédii neprišlo. Zalarmované záchranné zložky o desať minút zistili, že jej syn pokojne sedí v triede, akoby sa nechumelilo.

Zlodeji, ktorí pravdepodobne mali dar improvizácie, zmäteného syna presvedčili, že ich jeho matka požiadala, aby ho odviezli do školy. Síce sa mu to zdalo podozrivé, ale keďže ho naozaj zobrali tam, kam uviedol, nevidel dôvod na paniku.

Napokon sa polícii podarilo vypátrať aj ukradnuté auto. Chlapcova matka si v ňom totiž nechala iPhone so sledovacím softwarom, a tak vozidlo našli zaparkované približne päť kilometrov od školy. Muži sú stále na úteku, ale vďaka chlapcovmu popisu asi dlho nezostanú. Paradoxne však obvinenie hrozí nielen im, ale aj samotnej matke, ktorá opustila svoje dieťa, čiže sa dopustila trestného činu zanedbania maloletého. Informoval portál people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu