Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Šialeného plánu, ktorý mu vyšiel: James vyliezol na Eiffelovku a strávil tam noc

James zdolal 300 metrovú Eiffelovku s menšími problémami.
James zdolal 300 metrovú Eiffelovku s menšími problémami. (Zdroj: Twitter)

PARÍŽ – Ak máte strach z výšok, nasledujúce video určite nie je pre vás. Ak však túžite vidieť človeka, ako prekonáva sám seba a spĺňa si svoj životný, aj keď veľmi nebezpečný a bláznivý, sen, musíte si pozrieť videozáznam Jamesa Kingstona. Vidno na ňom totiž, ako tento šialenec vyliezol na Eiffelovu vežu, len tak, bez istenia.

Dominantu Paríža, Eiffelovu vežu, pozná asi každý pozemšťan. Práve preto sa James rozhodol pokoriť jej vrchol. Keďže cez deň by mu to prešlo len veľmi ťažko, začal liezť v noci. „Začali sme liezť hore a okolo jednej v noci sme sa tesne vyhli hliadkujúcej bezpečnostnej službe (vyzerali skôr ako francúzski vojaci, zakamuflovaní a so zbraňou),“ porozprával James webstránke Unilad.co.uk.

„Keď sme dosiahli výšku 20 metrov po bočnej strane veže, zdalo sa, že sme prekonali tú časť, ktorú sme považovali za najriskantnejšiu. Konečne sme si mohli povedať, že veža je len naša túto noc,“ prehovoril nadšení James. Aj keď sa museli počas lezenia ešte niekoľkokrát schovávať pred bezpečnostnými zložkami, zvládli to. Vy si teraz môžete pozrieť, ako sa im darilo.

Viac o téme: Eiffelova vežaVirálne videoJames Kingston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu