Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena si kúpila krásne pyžamo: Keď TO zbadal jej manžel, od smiechu sa rozplakal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Maria Wrightová (23) žije v anglickom Peterboroughu a už v jej mladom veku sa stará o rodinku s manželom a tromi deťmi. Tak, ako každá žena, aj ona si potrpí na pekné veci a najnovšie si chcela spraviť radosť pyžamom. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa po kúpe tohto kúsku ošatenia s leoparďou potlačou nestala terčom vtipov.

Policajná hláška rozpútala internetové šialenstvo: Slováci sa bavia, put your hands on...

Maria si v Peacockse zadovážila pyžamo za 11 libier (cca 14 eur) a chystala s v ňom uľahnúť do postele, keď zrazu začula, ako sa jej manžel zadúša smiechom, pri ktorom doslova plakal. Všimol si totiž jednu maličkosť, ktorá ušla pozornosti jeho ženy. Slovíčko ANIMAL vyobrazené na páse nohavíc sa na zadnej strane scvrklo do úplného iného a žene tak nad zadkom svietil nápis: ANAL.

"Vidím humornú stránku toho všetkého, ale pre mňa to skôr znamenalo rozpaky. Musela som ísť späť do obchodu kvôli náhrade a predviesť pyžamové nohavice pred všetkými. Zamestnanci sa smiali spolu so zvyškom obchodu," povedala pre metro.co.uk nešťastná mamička, ktorú navyše rozladil aj jej štvorročný syn, keď sa jej spýtal, čo je to anál. Zahanbená žena sa zmohla len na lakonickú odpoveď, že nemá ani potuchy.

Vedenie obchodu poskytlo Marii plnú náhradu, ale to sa jej za spôsobenú traumu málilo. Okrem nej požadovala ešte aj darčekovú poukážku vo výške 10 libier, s čím ale nepochodila. Keď sa však do prípadu teraz zapojili britské médiá, možno bude mať väčšiu šancu na úspech. Žena totiž predpokladá, že podobná vec sa nestala len jej a obchod určite svojrázny produkt nestiahol z pultov.

 

Awkward

Posted by Metro on 4. november 2015
Viac o téme: PyžamoAnálMaria Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu