Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO, za ktoré by ste svojho partnera určite zabili: To, čo Roman spravil partnerke, je príliš

Prizerajú sa domnelej smrti syna
Prizerajú sa domnelej smrti syna (Zdroj: youtube/roman atwood)

MILLERSPORT - Roman Atwood je známy tým, že miluje kanadské žartíky a ešte radšej nimi šokuje verejnosť. Tentokrát to ale naozaj prepískol. Testoval totiž svoju vlastnú priateľku, a to tým najkrutejším možným spôsobom, akým sa len dá.

Tridsaťdvaročný Atwood v snahe pobaviť a šokovať rád zachádza do extrému, ale tentokrát to fakt prestrelil. Nachytal totiž svoju frajerku Britney Smithovú, ktorá si myslela, že jej pred očami vybuchol syn.

Keď nedávno prišla domov, povedal jej, že so synom Kaneom skúšali jazdu na štvorkolke a vraj to bolo super. Až tak, že sa jednu rozhodol kúpiť. Britney požiadal, aby doniesla šekovú knižku. Hneď ako sa obrátila, Kane sa utiekol schovať, na vozidlo Roman posadil atrapu a pomocou diaľkového ovládania ho naštartoval. Keď to Smithová zbadala, okamžite sa za štvorkolkou rozbehla. No tá vo vysokej rýchlosti vyletela do vzduchu a explodovala.

Zhrozená žena sa rozbehla k plameňom v snahe syna zachrániť. No potom zistila, že to bol všetko len vtip a Kane je v poriadku. Poriadne sa rozzúrila a Romanovi strašne vynadala. "Toto nie je vtipné, toto fakt nie je vôbec vtipné. Nedotýkaj sa ma, končím. Končím, už takto nevládzem ďalej," hovorí zúfalo. Video, ktoré celú situáciu zachytáva, si len za prvých 24 hodín pozrelo viac ako 2,5 milióna užívateľov.

Nie je to po prvýkrát, čo Atwood predstieral, že ich syn zomrel. Vlani Britney nachytal tak, že sa tváril, že Kane spadol z prvého poschodia ich domu. Opäť išlo figuríne oblečenú do kostýmu Spidermana, ktorý chlapec rád nosí. 

Viac o téme: Kanadský žartRoman Atwood
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu