Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž (54) prehovoril o tom, ako 36 rokov nemal sex: Všetko zmenila osudná noc s mojou priateľkou!

John žije už desaťročia v celibáte Zobraziť galériu (4)
John žije už desaťročia v celibáte (Zdroj: Facebook)

SYDNEY - Ľudia sexuálne abstinujú z rôznych dôvodov - niektorí kvôli viere, iní zas nechcú prísť do druhého stavu. Istý Austrálčan sa rozhodol nesexovať preto, lebo počas svojej prvej intímnej skúsenosti utrpel veľkú traumu, z ktorej sa doteraz nespamätal. Stalo sa to pred 36 rokmi!

Päťdesiatštyriročný John Rawlings je prakticky stále panicom. Svoj prvý sex prežil, keď mal osemnásť rokov, no doteraz ide o jeho poslednú sexuálnu skúsenosť. Noc s priateľkou dopadla katastrofálne, pretože na druhý deň ráno Johna obvinila z toho, že ju zneužil. "Z dôvodu našej intimity utrpela emociálnu ujmu, pretože v osudný večer pila a potom ma obvinila, že som to využil a spal s ňou," píše v eseji na stránke Your Tango.

Muž (54) prehovoril o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

 

Starí panici o svojich boliestkach: Bol som omráčený, existuje toľko rôznych druhov poprsia

John, ktorý pracuje ako odborný pracovný poradca, sa aj dlhé roky po tomto nepríjemnom incidente cíti traumatizovaný a reakcia vtedajšej partnerky spôsobila, že nechce ďalší vzťah. Vďaka svojej práci, ktorej podstatou je pomáhať ľuďom, sa teraz na ženy pozerá v inom svetle. "Pochopil som ich potrebe byť vnímané ako rovnocenné vo vzťahu k mužom. Už chápem, že ich podstata nespočíva len v ich sexuálnom zhodnotení, ale aj tom intelektuálnom."

 

Muž (54) prehovoril o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Rawlings sa považuje za sapiosexuála, čo je človek, ktorého na tom druhom najviac priťahuje jeho inteligencia, nie fyzické vlastnosti. Uprednostňuje ženskú myseľ pred ich sexuálnymi rysmi. "Stimulujúca konverzácia je pre mňa uspokojujúcejšia než to, ako žena vyzerá," konštatuje svojrázny Austrálčan.

Muž (54) prehovoril o
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Hoci už teraz dokáže ženy lepšie pochopiť, i tak s nimi nechce randiť a ostáva nezadaný. Sexuálne aktivity ho podľa vlastných slov nezaujímajú, pretože myšlienka na sex so ženou ho jednoducho neinšpiruje. Radšej sa s nimi kamaráti. Priznal však, že pravidelne masturbuje, ale nie pri porne. To ho znechucuje.

Viac o téme: SexCelibátPanic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu