Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vodička objavila, čo sa nachádza na konci dúhy: FOTO vo vnútri

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Veríte, že sa na konci dúhy nachádza hrniec plný zlata? V takom prípade pre vás asi nemáme dobrú správu. Fotografia istej vodičky odhalila, že realita je oveľa krutejšia a je pravdepodobne čas prestať veriť na rozprávky. Poklad na nej totiž rozhodne nenájdete.

Slovenka mala obrovské šťastie: Romantika sa premenila na zázračný úkaz na FOTO!

Zaujímavý záber sa objavil pred pár dňami na stránke Imgur a odvtedy dosiahol vyše 30-tisíc pozretí. Každý je predsa zvedavý, aké tajomstvo sa ukrýva na konci dúhy. Bohužiaľ, ako vidno na zábere, nejde o žiadne zlato v hrnci, ale iba o trochu trávy pri ceste.

Snímku zverejnil užívateľ s nickom perochingon s popisom: Moja švagriná našla koniec dúhy. Kde a kedy presne sa tento okamih odohral, nie je známe, ale každopádne sa ho žene podarilo zaznamenať z interiéru auta počas jazdy.

Dúha má miesto v mytológiách mnohých kultúr. V grécko-rímskej bola považovaná za cestu medzi nebom a zemou. V židovsko-kresťanskej tradícii ju označovali ako zmluvu s Bohom, že už nemôže povodňou zničiť svet. Ako symbol mostu, posla, luku alebo hada slúži už celé tisícročia.

Vodička objavila, čo sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur/perochingon)

Viac o téme: Dúha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu