Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Christina (†23) išla na výlet do Thajska: Po dvoch týždňoch zoslabnutá skolabovala a zomrela

Christina Annesleyová Zobraziť galériu (2)
Christina Annesleyová (Zdroj: Foto: Facebook)

KOH TAO - Krásna Christina Annesleyová sa vybrala na výlet do vysnívanej krajiny. Cesta po exotickom Thajsku sa jej stala osudnou. Ostrov Koh Tao chcela prejsť peši s batohom na chrbte. Zradilo ju však zdravie, namiesto radostných chvíľ po pár týždňoch na dovolenke zomrela.

"Toto miesto je tak krásne," napísala mladá Britka ešte v januári na začiatku svojho výletu. Radosť ale netrvala dlho. Po Ázii mala cestovať štyri mesiace, nakoniec to boli len dva týždne plné trápenia. Dostala infekciu hrudníka, postihol ju zápal pľúc. Užívala válium, no po dvoch týždňoch od vyčerpania zoslabnutá spadla na zem a vydýchla naposledy. Dva dni pred smrťou napísala na sociálnu sieť, že si kvôli silnej infekcii musela kúpiť antibiotiká.

Zdrvujúcu správu sa dozveli rodičia. Ako informuje Daily Mail, rodičom do dnes thajské úrady nepodali vysvetlenie, čo sa vlastne stalo. Na vlastnú päsť tak vypátrali muža, ktorý bol s ich dcérou naposledy, aby vniesol do prípadu viac svetla. "Sme totálne zničení. Veľmi ťa milujeme miláčik, odpočívaj v pokoji," napísali nešťastní rodičia na sociálnu sieť. Prípadom sa zaoberá polícia, do úvahy pripadá aj násilná smrť. 

Christina (†23) išla na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Christina zomrela na rovnakom ostrove, kde boli minulý rok zavraždení britskí turisti David Miller a Hannah Witheridgeová.

Viac o téme: TragédiaThajskoChristina Annesleyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu