Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vec, ktorá sa len tak nevidí: Bezradnému vodičovi na Ukrajine nezištne pomohli ostatní šoféri

Pomoc prišla v pravú chvíľu. Zobraziť galériu (2)
Pomoc prišla v pravú chvíľu. (Zdroj: FB/Street Storm)

KYJEV - Ľudská solidarita a spoločné sily dokážu niekedy naozaj úžasné veci, ak nie dokonca zázraky. Každý človek určite ocení pomocnú ruku vo chvíľach, kedy zápolí s problémami väčšími ako on sám a je pekné vidieť, že na svete ešte úplne nezvládla ľahostajnosť k nešťastiu druhého. Svoje o tom určite vie aj vodič nákladiaka, ktorému sa prevrátil príves a okoloidúci šoféri ho nenechali v štichu.

VIDEO Ako nevyšla krádež spätného zrkadla: Na konci poriadne rátajte

Vodič ťahača sa ocitol v nezávidenia hodnej situácii. Prevrátený zadný príves sťahoval do priekopy aj zvyšok nákladu a on sám vyšiel von z kabíny, aby ho vlastnými silami udržal na ceste. Video z palubnej dosky iného automobilu dokumentuje nezištnú pomoc, ktorú mu poskytli ostatní šoféri, ktorí videli, že nešťastník si s takýmto veľkým sústom len tak neporadí.

Postupne zastavilo niekoľko áut, z ktorých vystúpili muži činu. Kým niektorí pomáhali vodičovi udržať zvyšok vozidla na zemi, ďalší sa pustili do postavenia prevráteného prívesu späť na kolesá. Postupným rozhúpaním konštrukcie sa im to napokon aj podarilo. Netrvalo dlho a vodič mohol opäť vyraziť na cestu. Bez veľkých slov a gest sa aj ostatní šoféri rozbehli k svojim odstaveným autám, aby neblokovali dopravu.

Vec, ktorá sa len
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Street Storm)

Bezradný prípad sa tak vďaka ľudskej ochote zmenil razom na úspešnú záchrannú akciu, na ktorú stačilo len zopár snaživých rúk a správny prístup. Je to pekný dôkaz, že keď ľudia spoja svoje sily, zmôžu veľa.

 

 

Претендент на видео годаДальнобойщик попал в жуткую ситуацию: его прицеп наполовину перевернулся, и мужчине пришлось в одиночку удерживать грузовик от падения на бок. Многие водители при этом просто проехали мимо, но владелец фуры с регистратором не остался в стороне. А потом и остальные подтянулись:

Zveřejnil(a) Street Storm dne 23. prosinec 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu