Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zvrátený prípad z Česka: Navzájom sa znásilňovala celá rodina!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: countercurrentnews.com, nydailynews.com)

CHOTĚBOŘ – Na povrch vyplával otrasný prípad z Česka. Zvrhlý 38-ročný Bronislav z Vysočiny roky znásilňoval svoje dve sestry a neter. To ale nie je všetko, sám bol v mladosti obeťou sexuálneho násilia zo strany vlastnej matky. Aby toho nebolo málo, jeho otec zneužíval jednu z mužových sestier.

"V jednom prípade bola celej udalosti prítomná jej ešte len ročná dcéra," povedala po minuloročnom obvinení hovorkyňa polície z Vysočiny Dana Čírtková, ktorú cituje tn.nova.cz. "Hovoril mi: Nerob cavyky, nerob kravu," uviedla jedna zo znásilnených sestier na súde.

Bronislava senát odsúdil na jedenásť rokov vo väzení. Päť dostal za krádeže, poškodzovanie cudzej veci a porušovanie domovej slobody, ďalších šesť rokov dostal za znásilnenie a prečin súlože medzi príbuznými. Muž obvinenia popieral. Bránil sa tým, že jeho sestra brala drogy a živila sa ako prostitútka. Žena to aj priznala s tým, že bola v zúfalej životnej situácii, pri čom nemala peniaze ani na jedlo. Aby mohla spávať s mužmi, brala pervitín.  

"Vždy som mu hovorila - To nesmieš, sme brat so ségrou. V noci som nespala, každý večer som sa klepala pod dekou, kedy zase príde," povedala znásilnená žena na súde. Bronislav sa pred senátom bránil, tvrdil, že je impotentný. Jeho argumenty nezabrali: "V rokoch 2004 a 2005 som bral prášky po mozgovej mŕtvici. Od roku 2006 som bral anaboliká na cvičenie, aby som si zlepšil fyzičku. A už to potom nefungovalo tak, ako má," citujú násilníka české weby. Podľa polície však staršiu zo sestier znásilňoval 13 rokov.

Pred senátom uviedol, že si nepamätá, aby ho matka sexuálne zneužívala. Žena však dostala za tento čin päť a pol roka väzenia. Za sexuálne násilie si trest odsedí aj jeho otec, znásilňoval jednu z Bronislavových sestier.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu